CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El Prat torna a prendre la iniciativa dels play offs per l’ascens a Albacete (69-77) i intentarà passar a semis al JB.

DSC_0028

CB Prat

28 de abril de 2024

Crónica de la

Publicada a les 12:36

Els potablava igual que a octaus tornen a quallar una bona segona part a domicili, en aquesta ocasió a Albacete, per obtenir una important victòria per 69-77. Una victòria que no es ni molt menys definitiva, però evidentment fa que comencem els quaranta minuts que resten, amb una petita avantatge i sobretot, molta moral. Recent tenim la darrera eliminatòria front Algeciras en la que la distancia era inclús superior (11 punts) i els potablava van haver de suar de valent per passar ronda.

A terres manxegues, un primer quart d’estudi per ambdós equips i amb les defenses més atentes que els atacs, va propiciar que les avantatges per ambdós equips fossin mínimes. Finalment i després d’un darrer triple de l’ex Prat Junior Saintel, marxaríem al primer mini descans amb un 17-14 per l’Albacete Basket. Raimon Carrasco amb 5 punts i Ezekiel Soumbey-Alley amb 4, millors anotadors potablava.

Es desinhibirien els atacs al segon parcial per ambdós conjunts i per tant el joc va estar més atractiu per els espectadors encara que la emoció seguia viva en ambdues parròquies, cap dels dos equips era capaç de desempallegar-se del rival. Raimon Carrasco duia amb solvència la direcció del joc dels del Baix i un molt actiu Iñaki Ordóñez es multiplicava a la pintura tant pròpia com rival. Una nova cistella final local va enviar als equips als vestidors amb el mateix marge del primer quart (40-37) i amb Raimon Carrasco i Iñaki Ordóñez amb 5 punts com els màxims anotadors pratencs.

A la represa es del Delta van posar una marxa de més i amb Rai Carrasco com mestre de cerimònies amés de en “modus anotador” i Inaki Ordoñez quallant la seva millor actuació com potablava, tant atent estava que es manifestava amb dues cistelles consecutives de murri atrapant dos rebots ofensius i sumant els 4 punts consegüents. Si això afegim que començaven a presentar les seves credencials Jordi Rodriguez i Ruben Prey, tot plegat va desembocar amb un dolorós parcial de 5-18 per els manxecs que van veure com els del Baix es col·locaven amb un perillós 45-55 a 3’ per l’acabament del tercer quart. Reaccionaria Albacete, però ara contestaria Samuel Taiwo per fins i tot posar la màxima potablava (48-60) amb una esmaixada marca de la casa. Finalment vam marxar al terrer mini descans amb un 50-60 i amb Samuel Taiwo com millor atacant amb 5 punts.

Els d’Albert Cañellas s’havien col·locat entorn a la desena, que no acomodat, doncs mai es suficient marge i més quant encara resten 40’ de joc a la tornada. Però també es cert que Albacete va cremar les seves naus i va aturar la sangria potablava, i fins i tot, va retallar distancies fins el 66-70. No esperaven que SuerPreyman sobrevolés el Pabellón del Parque i tot solet anotés fins a 11 punts consecutius, sobretot sense error des els 4,60 a on va anar fins a en 7 ocasions. El resultat definitiu va estar de 69-77 i certament no es definitiu, però la primera passa per a semis està donada, ara resta ratificar-la al JB on t’esperem perquè que siguis el 6é jugador potablava. T’esperem el proper diumenge, estem a prop.