CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png
basquet_vida_saludable_cb_prat
11-activitat-fisica-cbprat

El CB Prat promou un
estil de vida saludable

Al Club Bàsquet Prat ens prenem molt seriosament la nostra responsabilitat amb els bons hàbits a l’hora de gaudir d’una vida sana. Som conscients de la importància de contribuir amb accions i de la necessitat de posar a l’abast de tothom informació útil per gaudir d’hàbits saludables i evitar aquells que no ajuden a mantenir un correcte estil de vida.

Des del Club Bàsquet Prat ens sentim compromesos i volem treballar en aquest camp. Un dels nostres objectius és informar i facilitar consells i recomanacions per dur un estil de vida sa i equilibrat.

Guies de promoció de la salud

A continuació posem a la vostra disposició recursos i informació sobre diferents temes i estratègies relacionats amb la promoció de la salut i la prevenció de les malalties.

Alimenta la
teva salud
Nutrició saludable per a tothom
una vida
sense fum
Guia d’ajuda per deixar de fumar
menjar sá
amb menys diners
Per menjar bé, bo i econòmicament
Menjar sa i moure's
també a la feina
Recomanacions per tindre hàbits més saludables
Nova piràmide
d'alimentació saludable
Una referència per mantenir
una dieta sana
VI Festa de l'Activitat Física
i l'Esport

El 6 d’abril amb motiu del dia de l’Activitat Física i l’Esport el CB Prat s’involucra amb l’organització i participació de la Festa de l’Activitat Física i l’Esport juntament amb l’Ajuntament del Prat de Llobregat. A la plaça Catalunya es realitzen un seguit d’activitats com masterclasses, circuits d’habilitats a càrrec dels nostres monitors de psicomotricitat i diverses activitats destinades a diferents edats.

Algunes de les imatges i documents d’aquesta pàgina tenen associats els següents fitxers i atribucions de llicència: Alimenta la teva Salud fotografia de Ella Olsson on Unsplash | Una vida sense fum fotografia de Eanlami 🙂 on Unsplash | Menjar sá amb menys diners Documentació de salutpublica.gencat.cat fotografia de Taylor Kiser on Unsplash | Menjar sá i moure’s també a la feina Documentació de scientiasalut.gencat.cat fotografia Andrew Neel on Unsplash Nova piràmide d’alimentaciò saludable Documentació de canalsalut.gencat.cat fotografia de Heather Ford on Unsplash