CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Un dolent inici i un discret final a Eivissa condemnen als potablava a la tercera derrota del curs per 78-70.

web

CB Prat

12 de noviembre de 2023

Crónica de la

Publicada a les 13:06

El desplaçament a Eivissa davant un equip en forma, es presentava complicat pels potablava amb l’absència de Michael Ruzic amb la Penya, que s’afegia a les ja habituals de Jordi Rodríguez inèdit, Ruben Prey testimonial i als lesionats Marc Sesé i Edu Arqués, tot i que incorporava el center neozelandès Josh Tomasi.

El partit començava amb un CB Prat adormit que aprofitaven els illencs per marxar de seguida al lluminós. Primer un 7-2, més tard un 11-7 i finalment la màxima distancia local 19-6. Per els del Baix tan sols Josh Tomasi anotava i amb 8 punts era l’únic referent en atac. Una reacció del nord-americà des els 4,60 amb 5 llançaments ens van acostar fins el 21-16 per marxar al primer mini descans.

La virtut ofensiva pratenca no es manifestava a Sa Pedrera i al segon parcial, Class Basquet Sant Antoni seguia marcant diferencies. De fet, únicament la nova incorporació Josh Tomasi (4 punts) era capaç d’anotar més d’una cistella, pobre aportació de la resta dels seus companys. Mentre que els locals arribaven a la màxima diferencia del partit +16 (43-27) poc abans de marxar als vestidors. Finalment al descans, l’electrònic assenyalava un clarificant 43-29.

Van sortir endollats els del Delta dels vestidors i amb un parcial de 0-9 amb unes bones accions d’Alberto Martin i Ezekiel Soumbey-Alley vam tornar a entrar al partit (43-38). Ara el CB Prat si donava aquella imatge de respecte i els bons minuts de Quim Salvans va fer trontollar Sa Pedrera, sobretot després del primer triple de l’equip per posar el 52-51. Sant Antoni va aguantar i va marxar al darrer mini descans tocat i amb un incert 55-52. Quim Salvans amb 7 punts millor anotador.

Al quart de la veritat tot i la cistella inicial local (57-52), un parcial de 0-7 amb triple de Raimon Carrasco i dues cistelles de Junior Saintel i Quim Salvans van capgirar el marcador 57-59 per primer cop al partit. Era el moment de fer saltar la banca però Sant Antoni va saber patir i recolzats per un públic entregat i per un millor encert des el triple, 7/16 per 3/19 dels pratencs, van tornar a desempallegar-se de la pressió pratenca i se’n va dur finalment el partit, per un 78-70 potser un xic folgat per els mèrits finals potablava. Alberto Martin i Junior Saintel amb 4 punts millors anotadors pratencs.