CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Suma i segueix al JB, El CB Prat amb un espectacular Edu Arqués s’imposa a l’Hospi per 89-75.

DSC_0136

CB Prat

14 de enero de 2024

Crónica de la

Publicada a les 19:08

Segueixen els d’Albert Cañellas en estat de gràcia aquest 2024 i s’imposen clarament al CB L’Hospitalet al JB per 89-75. Un Edu Arqués omnipresent sobretot al segon quart, va trasbalsar amb 15 punts sense error al llançament, als nostres veïns i els va deixar groggy per la resta del partit.

No va començar be el matx per els potablava que van veure com Sandá Electroclima CBLH prenia la iniciativa al lluminós, primer per 0-5 i més tard per 5-10. Va estar aquest un punt d’inflexió i amb un parcial de 10-0 els del Delta van capgirar el marcador (15-10). Tornaria l’Hospi a intentar entrar al partit (17-15) però una nova embranzida pratenca amb un parcial de 8-1 segellava el primer parcial amb un interesant 25-16 per els d’Albert Cañellas. Raimón Carrasco i Tyler Cartaino es manifestaven com millors anotadors potabava.

Va estar el segon quart quan va aparèixer Edu Superman Arqués i tot solet va anotar fins a 15 punts sense error al llançament. El barceloní va destrossar tant des la pintura (3/3) com des la línia de 6,75 (3/3) un Hospitalet, que no podia fer una altre cosa que rendir-se a la efectivitat del pivot. El marge es va eixamplar i tot i que no definitiu, el CB Prat marxava als vestidors amb una bona renda (48-32). Edu Arqués evidentment amb 15 punts millor anotador pratenc.

A la represa Edu Arqués seguia castigant als visitants però ara es va afegir un altre franctirador, Marc Sesé, amb tots dos on-fire es del Delta van arribar a la renda màxima del partit 66-47 després precisament d’un triple de Marc Sesé. Finalment marxaríem al darrer mini descans amb un folgat que no definit 71-55. Marc Sesé amb 10 punts i Edu Arqués amb 7 killers locals

A l’inici del quart de la veritat el CB Prat va seguir insistint i es va arribar al +23 (83-60) després d’una bona acció del Tyler Cartaino. Els 5’ 55” restants, van estar de més relaxació per els potablava que finalment van tancar el partit amb un 89-75. Tyler Cartaino va estar el màxim anotador amb 6 punts. Els pratencs son ara cinquens i posen a tres victòries als seus perseguidors.