CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

L’esperit de sacrifici del CB Prat obté premi a Mataró en un igualat partit. Mataró 56-58 Prat

DSC_0111

CB Prat

26 de noviembre de 2023

Crónica de la

Publicada a les 13:51

De nou amb les absències ja habituals de mig equip, els potablava van haver de suar de valent a Mataró per endur-se un partit molt travat que finalment es va decantar per els d’Albert Cañellas en els moments finals del partit.

El partit començava amb una tímida iniciativa potablava posant un 2-7 després d’una cistella de Boe Niguidjol, però l’escàs encert al llançament va propiciar la reacció local que igualava el matx posant de nou les taules a 7. Taules que es van segellar a l’arribar al primer mini descans amb un 12-12, sent Quim Salvans amb 4 punts la millor representació ofensiva dels del Baix.

Gorka Balastegui del sènior Copa saltava al parquet debutant a la LEB Plata. Al segon acte, els del Baix Llobregat tot i el fluix bagatge ofensiu es mantenia al partit. Cal dir que a 3’ 43” el lluminós assenyalava unes noves taules a 20. Homs U.E. Mataró amb uns minuts d’encert i amb un 9-0 de parcial va marxar fins el 29-20 que va reduir Junior Saintel amb una darrera cistella al 29-22 al marxar als vestidors. Tant sols 10 punts al quart i amb Boe Nguidjol i Raimon Carrasco amb 3 punts cadascun com millors anotadors.

Les baixes, un rival complicat al seu pavelló i els errors propis feien un partit un tant lleig però que els gladiadors potablava no llençaven la tovallola i si be es cert que de sortida a la represa del joc, Mataró sobrepassaria la fatídica desena (35-24) els del Delta no abaixarien mai els braços i continuarien vius mercès un Josh Tomasi més inspirat amb 6 punts i amb uns bons minuts finals d’Alberto Martin que tornava a marcar el terreny amb 5 punts a les acaballes del parcial deixant un 48-42 final.

Tocava remar a contracorrent i més quan la cistella inicial del quart de la veritat va ser del Mataró (50-42). La fe dels potablava però, no es va ressentir i la revolta dels petits van iniciar la remuntada. Primer Raimon Carrasco amb un triple i una cistella que va fer dubtar als locals i més tard dos tirs lliures i un altre triple d’Alberto Martin per culminar la remuntada (52-53) a 4’ per l’acabament. Els punts valien ara el seu pes en or i Boe Nguidjol anotaria dos més des els 4,60 (52-55) a 2’ per l’acabament. Una cistella posterior del Mataró i dos nous llançaments des els 4,60 de l’infal·lible Raimon Carrasco tornava a restablir la situació (54-57). S’entrava al minut final del partit i es produïa la jugada que podia decidir el matx. A 55” per l’acabament Raimon Carrasco es castigat amb falta antiesportiva molt protestada per Albert Cañellas que s’endú dues tècniques i l’expulsió. Juanola anotaria els dos tirs de les tècniques però Coffi es quedaria en blanc amb els dos seus i amb el 56-57 i possessió, Matarò tornaria e errar el llançament deixant 41” per Prat que aprofitaria Alberto Martin per sumar un punt més des els 4,60 i el definitiu 56-58. Raimon Carrasco amb 7 punts i Alberto Martin amb 6 killers pratencs.