CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

En un partit força complert el CB Prat supera al CB Salou per 106-80 i presenta la ferma candidatura per el podi del Est.

DSC_0177

CB Prat

4 de febrero de 2024

Crónica de la

Publicada a les 23:02

Amb Eivissa i Cartagena com líders destacats, Prat, Salou i Benicarló lluiten per darrera d’ells, primer per aconseguir la tercera plaça del podi i segon, per que no, per pujar algun calaix més, cas de que punxessin alguns dels líders. I ahir precisament es disputava un interessantíssim CB Prat vs Oca Global CB Salou quart i cinquè amb igual balanç de victòries i derrotes. Els d’Albert Cañellas van quallar un gran partit i amb la victòria per 106-80, no tant sols superen als de Salou a la taula, sinó que amés li guanyen l’avarage.

Bon primer quart per ambdós conjunts que van mostrar el potencial atacant dels dos equips. La igualtat era la tònica i cap esquadra era capaç de fer-se amb la iniciativa del matx. Cal dir que la màxima renda potablava va estar de +5 a l’inici després d’un triple d’Alberto Martin (7-2) i que la màxima visitant va estar de +4 a 1’39” per l’acabament (17-21). Un parell de bones accions finals de Marc Sesé van capgirar el lluminós i finalment es va arribar a la fi del parcial amb un 23-21 per els del Baix. Marc Sesé amb 7 punts millor atacant potablava.

Tornaria a capgirar el marcador el Salou a l’inici del segon quart 25-28, però quatre minuts de bon joc pratenc comandats per un encertat Edu Arqués, va fer que finalment el conjunt local s’estirés una mica. Un parcial de 13-2 amb dos triples consecutius d’Edu Arqués i un tercer de Tylor Cartaino ens van catapultar fins el 38-30. Però un bon Salou continuaria treballant i tornaria a retallar distancies fins el 43-39. Finalment els jugadors marxarien als vestidors amb el partit viu doncs el lluminós assenyalaria un 47-41 i amb Edu Arqués amb 12 punts com millor atacant potablava.

A la represa els del Delta amb un bon joc coral van continuar premen l’accelerador i ara era Tyler Cartaino qui mostrava la seva qualitat amb unes penetracions poc menys que incontestables. Amb un parcial inicial de 12-2 finalment els d’Albert Cañellas van semblar enlairar-se i van posar la màxima renda (59-43). Però CB Salou no abaixava els braços i amb detalls de qualitat i encert van tornar a reduir les distancies per sota de la desena (69-60). Finalment una cistella d’Alberto Martin va tancar el quart amb un 71-60 i amb Tyler Cartaino amb 8 punts com màxim anotador.

Després de la cistella inicial del Salou 71-62, el franctirador Marc Sesé es va posar mans a la obra i va trencar definitivament el partit amb tres llançaments consecutius des més enllà dels 6,75. Si amés microones Ezequiel Soumbey-Alley va escalfar també el canell amb un altre triple, la distancia es va fer ja insalvable per els tarragonins amb el 85-64 a l’equador del parcial. La resta del quart va estar un festival atacant amb un Soumbey Alley despentinat, cosa que el públic ho va agrair. Malgrat la diferencia el Salou mai va deixar de lluitar i potser les diferencies podien haver estat mes minses. Finalment el lluminós va assenyalar un 106-80 i Ezequiel Soumbey-Alley amb 11 punts i Marc Sesé amb 9 van estar el màxims anotadors.