El sènior femení Supercopa lluita d’avant d’un gran rival

CB Prat

30 de octubre de 2023

Notícia de la

Publicada a les 09:36

Ahir el sènior femení  #supercopabq  va disputar un important partit contra un rival molt fort com és el @cbmanresa

Paraules de @coacharnau🎙️
«Juguem contra el rival avui dia, més difícil de tota la lliga. Manresa portava una ratxa de 5-0, ara convertida en 6-0. És un equip que juga amb molt de dinamisme, un equip que comet molt poques fallades, que defensen molt bé i roben pilotes, en definitiva un equip molt consistent.
Quant al nostre equip, hem aconseguit el nostre principal objectiu, minimitzar errors d’altres setmanes. Hem controlat bastant bé el rebot, sobretot el defensiu. Hem baixat el número de perdudes respecte a partits anteriors. En atac hem fet una primera part excel·lent, han sortit tots els sistemes treballats, hem castigat molt bé el seu defensa sabent ja el que ens anaven a fer i a més, amb encert que no és fàcil sempre tenir-ho. En la segona part ja hem notat la pressió de l’equip contrari, ens ha costat una mica més, també per desgast físic. El seu defensa de canvis ens ha perjudicat perquè ens ha costat atacar-la.

Continuarem millorant molts aspectes però és cert que l’equip comença a carburar i a jugar millor. Estic content per elles i amb elles i, ara toca continuar treballant i millorant.» 👏