CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El Prat segueix amb pas ferm en la XXI Lliga Catalana al vèncer 78-69 a l’Ibersol CBT.

Publicada a les 10:58

Amb tots els jugadors disponibles després de l’alta de Marc Blanch, afrontava el CB Prat el segon partit de la prèvia de la XXI Lliga Nacional Catalana LEB Plata, tot i que seria el mateix Blanch qui no es vestiria de curt per el partit. Un partit de nou entretingut propi de pretemporada i amb moltes proves dels entrenadors que poc a poc es van posant a to per la competició sense deixar de costat evidentment el desig de continuar sent el rei de les Lligues Catalanes per els potablava.

Un inici de partit sense massa especulació defensiva per ambdós conjunts va fer que es veiessin jugades interessants de cara a la cistella, on per els potablava van destacar: la bona direcció de joc de Carles Marzo, l’encert llunyà de Marc Sesé amb 2/2 al triple i una participació més que notable de Yannick Kraag amb jugades espectaculars sobre la cistella i una ajuda important al rebot tant defensiu com ofensiu. El 30-25 del primer quart va tenir com protagonista principal Kraag amb 10 punts.

Al segon quart el joc seguiria igualat i entretingut, Arnau Parrado va aparèixer per primer cop aquest curs amb els del Baix i evidentment això li va donar sobrietat l’equip. La velocitat en les accions feia que el partit continués interessant per aquells que el seguien per la retransmissió i la continuïtat en la efectivitat de Marc Sesé, dos triples més, ens enviaven al descans amb un igualat 49-48.

Al tercer període el CB Tarragona intentaria frenar l’activitat atacant potablava, però també els de Dani Miret van prestar mes intensitat defensiva i de nou el balanç es va igualar, si be es cert que el 13-12 del parcial va propiciar menys espectacularitat al joc on ara Arnau Parrado es convertia en el màxim exponent amb 6 punts anotats. Resultat 62-60.

Un cansat CBT que sabia que només li valia la victòria ho tornaria ha intentar amb més cor que encert i poc a poc els del Delta van anar eixamplant les diferencies per arribar al final amb un 78-69 potser més tranquil  de lo vist sobre el parquet. Seria ara Joan Creus amb dos llançaments des els 6,75 qui destacaria en atac acabant d’enterrar les opcions tarragonines.

El CB Prat acaba primer del grup que ens servirà per jugar contra el CB Cornella en semifinals el proper dissabte. El partit encara no te ni seu ni hora definitiva i la final la disputaran els dos guanyadors diumenge.

CB Prat 78. Kraag (10), Marti, Salvans (4), Maronka (6), Helmanis, Sesé (12), Parrado (13), Creus (9), Domènech (8), Vinicius (11), Marzo (5).

Ibersol CBT 69. Sorolla (4), D. Fernandez, Duch (9), Zanca (12), Barbera (2), Guzman (5), Tugores (15), Oliveira (14), D. Fernandez, Loras (2), Vinos (6).