El CB Prat suma la cinquena consecutiva a Gran Canaria amb un contundent 58-74.

CB Prat

11 de febrero de 2024

Crónica de la

Publicada a les 10:45

L’equip més en forma de la conferencia est es desfà del Granca a domicili després de refer-se d’un dolent primer quart. Els potablava ja sumen 5 victòries consecutives i son l’equip més en forma de la Conferencia Est.

Un CB Prat adormit d’inici va concedir un 10-0 que sempre es preocupant per afrontar el partit. Estaria Junior Saintel qui després de 3’ i 30” trencaria la ratxa. Els canaris seguirien insistint i marxarien a la màxima avantatge del partit (23-11). Un triple de Marc Sesé una penetració de Tyler Cartaino i dos llançaments de Ruben Prey des el 4,60 deixarien el primer quart amb un 25-18 per els locals. Marc Sesé amb 6 punts millor anotador potablava.

Continuaria el joc imprecís dels del Baix en els inicis del segon parcial que mantenia les rendes canàries en els 7 punts 31-24 al minut 2’ 15”. En aquest moment Samuel Taiwo es va fer gran a la pintura i va capitanejar un 0-9 que va capgirar el lluminós (31-33), un 2+1 i una esmaixada espectacular posterior també seva amb la col·laboració d’Alberto Martin, va finalment esperonar un CB Prat que ara si era reconeixible. Havien pres el comandament del partit els d’Albert Cañellas i la dupla Martin-Carrasco comandava la nau potablava que arribava al descans amb un 36-39 i amb Samuel Taiwo amb 7 punts com millor anotador pratenc.

Tot i la pressió de Gran Canaria a la sortida dels vestidors, els del Delta van mantenir la compostura mercès a la bona feina de Raimon Carrasco que amb 6 punts consecutius conservava la iniciativa per els del Baix Llobregat. A les acaballes del quart dos llançaments locals des els 4,60 van arribar a capgirar l’electrònic 48-46, però de nou Samuel Taiwo amb dues cistelles seguides a la pintura, la segona després de la captura d’un rebot ofensiu i consegüent esmaixada inimidant, tornava a deixar amb avantatge 48-52 als potablava per marxar al darrer mini descans. Raimón Carrasco amb 6 punts millor atacant potablava.

La feina de contenció inicial al quart de la veritat va estar a càrrec de tres jugadors amb poc protagonista fins el moment. Edu Arqués i Quim Salvans van mantenir als pratencs al capdavant del lluminós en la primera part del parcial i Ezequiel Soumbey-Alley que tant sols havia anotat dos punts, va posar el microones en marxa i amb tres llançaments des més enllà dels 6,75 va enfonsar un lluitador Gran Canaria. Les preses locals i l’encert visitant van propiciar doncs la màxima renda del CB Prat just amb el marcador final (58-74). Ezequiel Soumbey-Alley amb 9 punts i Edu Arqués amb 7 millors anotadors potablava.