CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El CB Prat ensopega al JB front Santfeliuenc per 87-97 en un partit per oblidar..

Taiwo

CB Prat

2 de abril de 2024

Crónica de la

Publicada a les 08:41

Els potablava se’n van de Setmana Santa abans d’hora i Santfeliuenc s’endú clarament el partit al JB per 87-97 després de tres quarts soporífics dels locals. Uns potablava que diuen defnitivament l’adéu a la segona plaça.

No van trobar mai la situació al parquet el primer quart els homes d’Albert Cañellas i Pajarraco Santfeliuenc ho va aprofitar per prendre la iniciativa al lluminós acabant el parcial amb una clara avantatge de 20-28. Jordi Rodríguez amb 5 punts màxim anotador per els del Baix.

Rotacions constants sense èxit per els pratencs al segon parcial que van propiciar que encara s’ampliessin més les distàncies al descans 36-48. Rubén Prey amb 4 punts millor atacant.

Lluny d’una esperada reacció dels del Delta, Santfeliuenc va continuar la seva feina, com també van continuar els despropòsits potablava, febles en defensa e inoperants en atac que van propiciar que Santfeliuenc sentenciés pràcticament el matx amb un nou parcial de 18-28. Rubén Prey i Jordi Rodríguez amb 6 punts millors i quasi únics atacants potablava amb 6 punts, només acompanyats amb Marc Sesé amb 5.

Al darrer quart va arribar l’insuficient reacció potablava amb un nom propi, Ezekiel Soumbey Alley, però poc podia fer el microones de Togo al inicar el quart de la veritat amb un 54-76. Ezekiel Soumbey Alley anotaría fins a 12 punts i va reduir les distancies maquillant el resultat fins el 87-97 final.

Pobre imatge del conjunt del Baix que haurà de recuperar sensacions al darrer partit de la lliga regular a la pista del Benicarló si vol començar els complicats play offs amb garanties.