Venç el Prat a Algeciras 72-66 al JB en un partit enterbolit i d’alts i baixos.

5 de marzo de 2020

Notícia de la

Publicada a les 12:12

Shane Osayande acabava d’aterrar a l’aeroport del Prat i quasi sense menjar va anar cap l’Estruch, amb lo que Dani Miret només patia les absències de Vinicius Lúcio i Albert Valle que no son poc importants. Incorporava això si, al júnior de la Penya Kriss Hemanis i al base del vinculat Badalonès Aleix Haro.

Un Enerdrink que es presentava al JB amb una dinàmica més que espectacular però que d’entrada patia l’embranzida inicial d’un CB Prat que presentava un atac altament efectiu sobretot amb noms com Marc Blanch (5 punts) que reapareixia al JB després de la lesió i un imparable Leo Cizmic (9 punts) que feia estralls en la defensa gaditana. El Prat dominava per 20-14 a l’arribar al primer mini descans.

Amb les segones línies de tots dos equips en funcionament al segon quart, el partit es va fer lleig, constants pèrdues pels dos conjunts i pràcticament efectivitat nul·la al llançament va fer que el lluminós es mogués poc, sort que finalment Marc Blanch va prendre la iniciativa i si més no, ens va deixar en franquícia encara que fos mínimament a l’arribar al descans (33-31). Marc Blanch amb 7 punts atacant més encertat.

Continuaven els del Baix Llobregat amb la inferioritat al rebot com es habitual, cal dir tant sols que Carles Marzo era el millor al descans amb 4, però que amb l’entrada de Shane Osayande va semblar millorar si mes no, Mus Barro no es passejava amb tanta tranquil·litat per les pintures. Júnior Saintel despertaria i ens regalaria els seus millors minuts i alguns espectaculars vols que van rellançar als del Delta que amb un impressionant 15-0, va deixar als de Dani Miret amb un esperançador 56-46 a la fi del tercer parcial. Júnior Saintel amb 9 punts killer potablava.

El partit que no havia estat maco per l’espectador degut als molts contactes i interrupcions, fins a 5 tècniques van assenyalar els col·legiats (1 Prat, 4 Algeciras) arribaria al quart de la veritat. Leo Cizmic tornaria a estar seriós en defensa i efectiu en atac, bo el seu partit d’avui però quant semblava que tot seria un camí de roses per els potablava, Enerdrink va tornar a fer la goma i van arribar a trepitjar els talons pratencs, la reacció final potablava comandada per una recuperació i cistella providencial de Carles Marzo va sentenciar definitivament la que seria la vuitena victòria en aquesta segona fase i que ens manté a la part alta de la taula. Finalment 72-66 i Leo Cizmic com millor atacant amb 5 punts.

CB Prat 72. Marti (3), Signes, Sesé, Haro, Parrado (10), Saintel (11), Helmanis (2), Molins, Marzo (5), Blanch (20), Osayande (3), Cizmic (18).

Enerdrink Udea Algeciras 66. Fernandez, Kelly (11), Perea, López, Robinson (9), Ortega (18), Newby, Barro (23), Kalinicenko (3), Dieng (2).

MVP de l’equip. Va tornar el croat Leo Cizmic a realitzar un bon partit que el va portat al MVP de l’equip el dia d’avui. Leo va aconseguir 20 crèdits producte dels 18 punts anotats en els 22’ de joc amb una sèrie de 6/7 al llançament de dos, 1/5 al triple i 3/4 al tir lliure, amés de recollir 7 rebots, donar 1 assistència, recuperar 3 pilotes, fer 1 esmaixada i rebre 2 faltes.