CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Un Prat amb 5 absències toca fons al JB front Araberri. CB Prat 75 – Araberri 88.

Un Prat amb 5 absències toca fons al JB front Araberri. CB Prat 75 – Araberri 88.

Parra
Notícia publicada el 18 de noviembre de 2018
Parra

CB Prat

18 de noviembre de 2018

Notícia de la

Publicada a les 10:18

El CB Prat torna a saltar a la pista amb 5 lesionats, doncs si bé Manel Signes i Gerbert Martí podien jugar, als ja sabuts: Bassas, Zagars, Sena i Terrence se li afegia Marc Blanch amb un pubàlgia que també l’impedia vestir-se de curt. 5 lesionats que aviat se diu i alguns més a la pista amb condicions no massa òptimes, cal dir que Busquets i Martí estan entre cotons, que Rubin de Celis te una fascitis plantar i que Gluditis i Parra han estan malats al llarg de la setmana i tampoc han entrenat. En qualsevol cas tots va tornar a tenir un comportament exemplar a la pista i van lluitar de debò, però al final no va tornar a poder ser i Arraberri ens va arravatar els dos punts (75-88) que es del que avui es tractava.

Va sortir molt endollat Dedovic i va posar al seu equip per davant al lluminós (0-8), reaccionaria Prat amb els llançaments de Kristaps Gluditis, però Araberri havia assenyalat qui portaria l’iniciativa al marcador i aquesta no la va perdre en tot el primer parcial que es va tancar amb un 17-23 per els seus interessos. Gluditis amb 8 punts millor atacant potablava.

Després del mini descans i amb els efectius de que disposàvem, els de Dani Miret ho seguien intentant, però els bascos avui estaven molt concentrats i pràcticament contestaven totes les accions pratenques que ara tenien en Pep Ortega la seva millor arma ofensiva. De fet un triple final sobre la botzina de Robinson els si donava la màxima renda fins el moment (33-41). Ortega amb 6 punts millor anotador.

Després del pas per els vestidors Kristaps Gluditis i Pep Busquets van prémer l’accelerador però de nou un inspirat Dedovic i un fins ara desaparegut Federico van aguantar als seus sempre per davant al marcador i fins i tot el van eixamplar fins el 50-64. Gluditis i Busquets amb 5 punts millors atacants.

No van donar mai els del Baix el partit per perdut, però un cop més les absències se van fer notar i més a mida que avançava l’encontre, Arraberri va saber gestionar be els tempos del partit, si el Prat intentava acostar-se, responia amb l’antídot adient i finalment el resultat es va ancorar en un 75-88 que deixa al Prat molt tocat i en una situació força delicada. De nou se va veure una bona actitud del equip disponible, però lluny d’arreglar-se la situació i de recuperar efectius el que fem es afegir lesionats, fins a on?. Caldrà prendre alguna mesura per revertir aquesta dinàmica?. Rubin de Celis i Joel Parra millors atacants amb 6 punts.

CB Prat 75. Martí (7), Ortega (11), Busquets (10), Gluditis (20), Farnos, Blat, Signes (2), Rubin de Celis (11), Parra (11), Cuevas (3).

Sáenz Horeca Araberri 88. Robinson (21), Kamba (13), Pierre-Charles (4), Dedovic (23), Okoroh (8),Tavakalyan, Federico (14), Landaida, Markovic (5).

MVP de l’equip. Va estar Kristaps Gluditis el jugador més valorat de l’equip amb 20 crèdits. Gluditis va anotar 20 punts amb una sèrie de 4/4 al llançament de dos i 4/12 al triple, amés d’agafar 3 rebots, donar 4 assistències, recuperar 4 pilotes i rebre 1 falta.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades