CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Un decisiu Parra ens porta a la pròrroga i un imperial Ortega ens regalen la segona victòria del CB Prat. Barça 75 – Prat 81.

Publicada a les 17:00

Per enèsima vegada  el CB Prat va tornar a remar i remar i finalment el seu esforç es va veure recompensat. Va ser a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí i els potablava van superar un Barça Lassa després de una pròrroga que avui si que no ens va donar l’esquena. Joel Parra va estar decisiu en el moment més delicat dels potablava i Pep Ortega va quallar un enorme partit amb 22 punts 9 rebots per un total de 28 crèdits.

Un partit que va començar amb una cistella del ex-Barça Wesley Sena però que aviat va prendre avantatge l’equip blaugrana (8-2), marge que mantindria fins al final del primer acte (17-11) en el que va dominar clarament un imprecís CB Prat. Dídac Cuevas amb 3 punts millor anotador pratenc.

Un triple inicial de Pep Busquets va tornar a acostar als del Delta encara que sempre a remolc d’un Barça que va mantenir la iniciativa fins que un sempre motivat Pep Ortega en aquests partits de rivalitat, decidís canviar la dinàmica. Fins a 6 punts pràcticament consecutius del vigatà des els 4,60m sense error, van col·locar als del Baix Llobregat al capdavant del lluminós 21-24. I aquesta iniciativa es va mantenir fins el descans però amb un ajustadíssim 34-35. Pep Ortega amb 8 punts millor atacant potablava.

Després del pas pels vestidors, mentre el CB Prat s’estirava, el Barça ho aprofitava per marcar la màxima avantatge del partit 49-39. Estaria un cop més Pep Ortega amb un triple i un altre posterior de Dídac Cuevas que tornarien a escorçar distancies (51-49), encara que s’arribaria a la fi del període amb un 55-49 per els interessos locals. Els 9 punts de Pep Ortega el convertien en un autèntic mal son per els blaugrana.

Al quart de la veritat, el CB Prat va seguir lluitant de debò, va tornar a remar i remar, i malgrat els blaugrana eren els que disposaven de petites avantatges ni Ortega ni Parra estaven disposats a sumar un altre derrota. A punt va estar de produir-se quan a falta de 42” Aleix Font anotava el 71-69. Uns 42” no apte per cardíacs amb errors per una i altre banda fins que el Barça disposaria de les mans de Martinez a 18” de dos tirs lliures per finiquitar el partit i que per sort dels potablava van fallar, el rebot el capturaria Pep Ortega i en l’atac posterior Marc Blach llançaria per igualar el lluminós però la pilota no entraria i el rebot cauria a les mans de Aleix Font que incomprensiblement va passar a les mans del més llest de la classe, Joel Parra anotant sobre la botzina donant 5’ extres de partit (71-71). Joel Parra amb 9 punts millor anotador.

Un temps afegit en el que en aquesta ocasió el CB Prat va disparar primer i després ja va ser el Barça qui va anar a remolc, finalment els de Dani Miret s’endurien la molt perseguida segona victòria per 75-81 i que ha de servir per esperonar un equip que de ben segur ha de seguir sumant doncs mai ha defallit en el seu treball del dia a dia. Pol Bassas i Joel Parra millors anotadors potablava amb 3 punts.

Barça Lassa 75. Esteban (12), Figueras (2), Bolmaro (14), A. Font (10), Diagne (4), Martinez (6), Zizic (2), Rawson (5), Fernández (20).

CB Prat 81. Signes, Martí, Ortega (22), Bassas (8), Busquets (9), Rubin de Celis, Cuevas (6), Parra (18), Dama, Sena (8), Blanch (10).

MVP del partit. Repeteix guardó de MVP el vigatà Pep Ortega amb 26 crèdits de valoració. Pep va estar increïble al llarg del partit i va anotar 22 punts amb una sèrie de 4/7 al llançament de dos, 2/5 al triple i 8/9 al tir lliure, amés d’agafar 8 rebots, donar 3 assistències, recuperar 2 pilotes, fer 1 tap i rebre 5 faltes.