CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Un CB Prat que millora però que concedeix bonus en moments puntuals perd a Ourense per 74-59.

Publicada a les 10:03

Dues desconnexions potablava una al final primer quart (10-0) i un altre a l’inici del darrer (9-2) donen al trast amb qualsevol possibilitat de victòria a un CB Prat que va tornar a competir a Ourense però que va tornar a ensopegar.

El CB Prat va començar el partit amb un Wesley Sena endollat que va anotar fins a 8 punts consecutius, una cistella posterior de Pep Ortega col·locava el 11-10 a 3′ per l’acabament del parcial i un cop més, com ja ha passat en molts partits aquesta temporada, els de Dani Miret se descol·loquen, els gallecs atents ho aprofiten i un parcial de 8-0 fan que el quart finalitzi amb un 19-10 i a partir d’aquí a remar contracorrent.

La primera cistella de la represa va estar del COB per ampliar el parcial al 10-0 esmentat anteriorment. Malgrat tot seguit, el joc se torna a anivellar per la bona presència dels veterans Pep Ortega (4 punts) i sobretot Marc Blanch (8 punts), l’equip local no presenta masses fissures i les diferencies es mantenen amb la fatídica desena. Als vestidors els conjunts marxen amb un 40-30, producte d’aquell maleït parcial.

A la represa les defenses superen als atacs per ambdós conjunts i fins i tot els del Baix aprofiten els 2 únics triples convertits, el primer de Marc Blanch i el segon de Kristaps Gluditis per baixar la diferencies per sota dels 10 punts. Se marxaria al minidescans final amb un 50-43 amb bones sensacions i amb esperances de obtenir quelcom positiu a terres gallegues.

Malauradament els del Delta se van tornar a desconnectar a l’inici del quart de la veritat i Rio Ourense Termal també ho va tornar a aprofitar, un nou parcial de 9-2 va tornar a marcar unes diferencies (59-45) que els potablava ja no van poder retallar arribant a la fi amb un 74-59 que un cop més se’ns fa massa càstig pel joc desenvolupat. Ahir el CB Prat va recuperar sensacions i va tornar a competir i si en breu podem superar aquests despistes puntuals que tant ens castiga, els resultats positius segur que arribaran. Joel Parra i Wesley Sena amb 5 punts millors atacants.

Rio Ourense Termal 74. Vidal (2), Zamora (9), Rodriguez (11), Rozitis (16), Ott), Ferguson (4), Van Wijk (3), Muratovic (16), Watson (13), Pluta.

CB Prat 59. Martí, Ortega (9), Bassas, Busquets (2), Gluditis (7), Rubin de Celis (2), Cuevas, Parra (7), Dama (2), Sena (15), Blanch (15).

MVP de l’equip. De nou Marc Blanch va estar el jugador més valorat de l’equip aquest cop amb 22 crèdits. Blanch va anotar 15 punts amb una sèrie de 4/6 al llançament de dos, 1/2 al triple i 4/4 al tir lliure, amés d’agafar 2 rebots, donar 2 assistències, recuperar 1 pilota i rebre 5 faltes.