CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Un CB Prat enormement irregular cau a Alacant i a la zona de descens. HLA Alicante 73-63 CB Prat

CB Prat

17 de marzo de 2022

Crónica de la

Publicada a les 22:52

Els potablava van tornar a un joc força irregular que va acabar pagant car, amb un horrorós darrer quart i amb la derrota per 73-63 que els trasllada a zona de descens. Es cert que l’equip de JM Berrocal continua amb baixes importants a la pintura, però els del Baix es van esborrar al quart de la veritat amb vuit minuts i mig de sequera anotadora.

Ja es va manifestar aquesta irregularitat quan al primer es va aturar als 2’ de joc quan el marcador assenyalava 2-3. Els potablava estarien fins a 5’ a la zona fosca sense anotar, permetent que Alacant marxés fins el 14-3. Després dos triples de TJ Crockett i Zsombor Maronka i un 2+1 d’Adrià Domènech va permetre als del Baix tornar al partit i acabant el parcial amb un 18-14. TJ Crockett amb 6 punts millor atacant.

Al segon parcial Adrià Domènech va prendre responsabilitats defensives a la pintura i va estar efectiu en atac posant als del Delta per damunt al marcador. Un triple de Sergi Costa a les acaballes del parcial posaria les taules a 30, encara que un cistella local sobre la botzina deixaria el 32-30 per marxar als vestidors. Adrià Domènech amb 6 punts atacant destacat.

Al tercer parcial, tornaria a destacar inicialment l’electritzant TJ Crockett que imparable castigava amb les seves espectaculars e imparables penetracions i tirets amb la seva característica suspensió mortal. Un triple de Kriss Helmanis primer i un altre posterior d’Adrià Domènech van llençar al CB Prat que semblava enlairar-se, el 40-50 avisava seriosament de les intencions potablava a 3’ i 24” per l’acabament d’aquest tercer acte. Prendria seguidament la responsabilitat ofensiva  Yannick Kraag, encara que es tancaria el quart amb Alacant prement l’accelerador i amb el lluminós amb un 52-55 encara per els del Delta. Yannick Kraag amb 9 punts i TJ Crockett amb 7 millors atacants.

I aquí va acabar el partit per els de JM Berrocal. Lamentablement passarien fins a 8’ i 23” en els que tant sols sumava Alacant. El lluminós va passar després d’un parcial de 18-0 que si sumem el darrer triple del tercer quart es convertia en un decebedor 21-0 a un 70-55 i tant sols 1’ 37” per jugar. I sort que Yannick Kraag encara no havia marxat i 8 punts del neerlandès va deixar el definitiu 73-63.