Un CB Prat des sintonitzat cau a Menorca 87-67 en el comiat de la 1a fase.

CB Prat

16 de febrero de 2020

Notícia de la

Publicada a les 12:32

Els de Dani Miret no van arribar a entrar mai al partit front un Hestia Menorca que va estar sensacional al llarg dels 40’ i davant d’un sensacional ambient amb 2900 seguidors a les grades, que no van deixar d’animar ni un sol instant als seus. Un CB Prat que avui no va ser capaç de sintonitzar el dial correcte i que va veure com els de Oriol Pagés els superaven en totes les facetes del joc exceptuant curiosament el taló d’Aquil·les potablava, el rebot (31/38).

Junior Saintel anotaria la primera cistella del partit i un minut després repetiria el mateix nord-americà per posar als del Delta en les dues úniques ocasions (0-2 i 5-6) per davant al marcador. Després Menorca posaria la directe i ja sempre miraria pel retrovisor als del Baix tancant el primer quart amb un clar 23-12. Junior Saintel i Manel Signes millors atacants potablava amb 4 punts.

Tot i que la segona línia encapçalada avui per un encertat Leo Cizmic amb 3 accions de mèrit de 3 punts, 2 triples i un 2 + 1 i un Albert Valle també on fire amb dos triples més, que ens aproparien perillosament als illencs 31-29. Però Hestia no se deixaria sorprendre i contestaria amb les mateixes armes als pratencs i tornaria a eixamplar les diferencies per arribar al descans amb un clarificant 52-37. Leo Cizmic amb 11 punts i Albert Valle amb 8 millors anotadors.

Un CB Prat lluny d’aquella vivesa habitual en el joc, veia com els locals esperonats pel públic se situaven en una còmode avantatge que administrarien durant aquest tercer quart. Un parcial en el que finalment els potablava van lluir en equip i que després del llançament final de tres de Marc Sesé, feia que els pratencs se l’enduguessin per 19-21. Així doncs finalment es tancava el lluminós amb un 71-58 i amb Shane Osayande, Albert Valle i Junior Saintel amb 4 punts com millors atacants.

El quart de la veritat que avui no presentava massa emoció, només va servir per ratificar la superioritat local del dia d’avui del joc i eixamplar encara més les distàncies deixant el 87-67 final, per acomiadar una primera fase que ha estat globalment força positiva per els de Dani Miret, però que esperem que aquests darrers partits amb forces absències i lesions, no hagin causat desànim en l’atractiu i elèctric joc potablava. Cap jugador va repetir cistella en aquest parcial final.

Ens espera una segona fase molt emocionant a la que entrarem amb un balanç de 6-4 només per darrera de Murcia i Tizona amb 8-2.

Hestia Menorca 87. Jiménez (7), Serra (4), Timoner (3), Otegui (4), Bute (4), Hernandez (5), Guebert (15), Covington (6), Corbacho (16), Mendez (14), Okeke (9).

CB Prat 67. Marti (2), Signes (8), Sesé (7), Saintel (8), Parrado (4), Valle (13), Vinicius (10), Marzo, Osayande (4), Cizmic (11).

MVP de l’equip. Després d’unes setmanes complicades Albert Valle torna a agafar un bon to de joc que el porta a aconseguir per primer cop durant la temporada el guardó de MVP de l’equip. Això va estar possible mercès als 13 punts anotats en els 22’ de joc amb una sèrie de 0/1 al llançament de dos, 2/5 al triple i 7/8 al tir lliure, amés va ajudar l’equip amb 1 rebot, 4 assistències, 1 recuperació i 6 faltes rebudes.