CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Un CB Prat amb ofici escanya la reacció de la Roda 82-85 en un altre final ajustat.

Publicada a les 10:54

El CB Prat va signar el set de set en un altre final amb suspens amb un bon encert des els 4,60 en els moments decisius i una gran defensa final.

El partit presentava de nou l’absència de Parrado i Maronka, però finalment podia comptar amb Yannick Kraag i el júnior Miquel Allen.

Després de la cistella inicial local, Carles Marzo va mostrar la seva millor cara atacant (2 triples) a part d’una sòlida direcció que va donar ales als potablava. Els del Baix prendrien la iniciativa emparats també amb l’omnipresència de Kriss Helmanis (8 punts) i ja no la perdrien fins el final del parcial 19-25.

Els manxecs no renunciaven a res i el partit es va tornar a igualar (29-29), però els del Delta que continuaven amb un actiu i eficient Carles Marzo van tornar a distanciar-se al lluminós, primer per l’aportació de l’Adrià Domènech i desprès per la posta en escena del «shooter» Marc Sesé que va aprofitar un parell de despistes locals. Finalment, els de Dani Miret marxaríem als vestidors amb la màxima diferencia del partit (35-49). El trio Carles Marzo, Adrià Domènech i Marc Sesé es repartirien el pastis de punts per parts iguals, es a dir 8 punts per cadascun d’ells.

La Roda però, no estava disposada a llençar la tovallola i tot i que Yannick Kraag va donar senyals de vida amb dues cistelles seguides que ens mantenien en un +14, els manxecs van tornar a apropar-se sobretot per l’encert des el triple i al final les distàncies s’havien escorçat considerablement 60-66. Marc Sesé amb 6 punts i Yannick Kraag amb 5 millors atacants potablava.

Els bon minuts del junior Miguel Allen amb presencia defensiva i sobretot atacant ens van mantenir al quart de la veritat amb la iniciativa que pràcticament havien gaudit tot el partit, fins a 7 punts del canari feia que a poc més de 3′ els de Dani Miret mantinguessin les opcions de victòria intactes 73-82. Però com sempre i abonats als finals de Hitchcock, La Roda va endossar un 7-0 (80-82) en 1′ que va obligar a Dani ha aturar el partit. Encara pujaria més la intriga quan a 1′ per el final igualaven a 82 els locals. Miret accentuaria més la defensa amb Quim Salvans a la pista i un cop més, un enorme e infalible Marc Blanch des els 4,60 posava el 82-84 i tot seguit a 6″ un més de Marc Sesé que posava el 82-85. La jugada final encara ens donaria un plus final més d’emoció però l’estratègia defensiva de Dani Miret donaria els seus fruits i el llançament final no tindria premi.

Fundación Globalcaja La Roda 82. Benavid (2), Djimassal, Hughes(4), Sanz (11), Burgos (5), Cordoba (3), Martinez (7), Adon (23), Tamayo (16), Radojicic (4), McDonald (7).

CB Prat 85. Kraag (5), Martí (2), Salvans (2), Allen (9), Helmanis (8), Sesé (15), Creus (6), Domènech (13), Vinicius (2), Marzo (14), Blanch (9).

MVP del partit. En un moment dolç de forma Marc Sesé va estar el MVP del partit amb 25 crèdits de valoració. Marc Sesé porta uns partits amb força protagonisme i ahir va obtenir aquest guardó mercès als seus 15 punts amb una sèrie de 3/4 al llançament de dos, 1/2 al triple i 6/8 al tir lliure, amés d’agafar 4 rebots, donar 3 assistències, recuperar 3 pilotes i rebre 6 faltes.