Treballada victòria del Sènior Femení front el Bàsquet Molins al JB per 75-61.

CB Prat

21 de octubre de 2018

Notícia de la

Publicada a les 22:07

Aquest matí s’han enfrontat el nostre Sènior Femení contra el Molins de Rei, un equip molt voluntariós i que tenien moltes ganes de trencar la ratxa negativa en la que estan. Per contra les nostres jugadores necessitaven guanyar a casa per agafar confiança per als propers partits després de la dura derrota moral per dos punts a la pista del líder.

El inici del partit ha estat molt negatiu per les potablava, amb faltes de concentració i concedint cistelles fàcils a l’equip visitant. Amb el pas dels minuts les del Delta del Llobregat s’han refet i han tret a pista tot el talent que tenen a dintre per acabar guanyant el partit per 75-61.

Tot i el resultat, el marge de millora és molt gran i cal seguir treballant dur. Cal destacar el debut al llarg del partit de dues juniors i una cadet, que han ajudat amb alguns minuts i molta il·lusió a sumar la tercera victòria en cinc partits.