CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

SuperCate manté amb vida al CB Prat durant 37 minuts a La Rioja i Agada «The Revenant», remata la feina els 3 restants.

Publicada a les 17:47

El CB Prat que viatjava a Logroño amb la baixa de Marc Blanch i amb el dubte de Caleb Agada fins el darrer sospir, el nigerià va arribar a l’autocar que desplaçaria a l’equip quan pràcticament ja sortia, va haver de suar de valent per guanyar un matx en el que van dominar els locals gairebé fins el final.

El partit va tenir un començament irregular per ambdós conjunts amb alternatives al marcador, al 5-10 per els potablava va seguir un 10-10 i tot seguit, igualtat tant en encert com en errors per ambdós conjunts, per acabar el parcial amb un igualat 17-18. Tant sols Emi Cate amb 5 punts era capaç de llegir i dominar la zona.

A la cistella de Martynas a la primera acció del segon període (17-20) va continuar un seguit de cistelles dels de Genaro Diaz que van prendre la iniciativa al lluminós, mentre que als potablava se’ls feia de nit al mirar la cistella local. El Prat estaria 4′ sense anotar i Clavijo ho aprofitava per posar-se 27-20. Els d’Arturo Álvarez se veien superats clarament per un Clavijo que defensava extraordinàriament o si mes no, els feien dubtar i sort que dos triples seguits de Martí i Portugués ens tornaven a mantindre a no massa distancia dels locals. Finalment marxaríem als vestidors amb un 37-32 i amb Agada com millor anotador amb 4 punts.

A la represa de nou Agada començava anotant des el 6,75 (37-35), però de nou una successió d’errors al llançament dels del Baix, van donar oxigen a Clavijo per endossar un 10-0 i posar la màxima diferencia (47-35) a 6′ per la conclusió del quart. Emi Cate però, no estava disposat a que axó fos tant fàcil per els de la Rioja i els atacs van començar a passar per les seves mans anotant fins a 7 punts consecutius. Un triple final de Pérez ajudaria a que les diferencies es mantinguessin per sota de la fatídica desena. Final del tercer quart 55-46.

Els primers 4′ del quart de la veritat va seguir la mateixa tònica, Clavijo acabava de posar el 61-53 i tot apuntava a una victòria dels locals, quan primer Agada i després Pérez des més enllà dels 6,75 van col·locar el 61-60 i ara el que dubtava era Calzados Robusta. Els de Genaro Díaz tant sols anotarien 1 punt des els 4,80m (62-60) abans de que «The Revenant» Agada sentenciés definitivament el xoc amb 8 punts seguits segellant el definitiu 62-68. Un parcial de 1-15 va estar definitiu perquè un bon Clavijo no estigués capaç de doblegar un avui molt irregular Prat. Caleb Agada amb 12 punts millor anotador.

Calzados Robusta Clavijo 62. Coggins (13), Gutenius (4), Adala (5), Bravo, Cabot (2), Balamou (6), Yates (14), Bieshaar (7), Martínez (5), Quintela (6).

CB Prat 68. Martí (3), Johnson (2), Andriuskevicius (4), Sesé (3), Pérez (13), Agada (21), Cate (16), Portugués (6), Campbell.

MVP del partit. Una setmana més i el romanès Emanuel Cate torna a apujar-se al MVP del partit amb 27 crèdits de valoració. Tot mercès als seus 16 punts anotats amb una sèrie de 7/11 al llançament de dos i 2/2 al tir lliure, amés d’agafar 8 rebots, regalar 3 assistències, recuperar 3 pilotes i rebre 3 faltes.