CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Segona victòria consecutiva a casa, un consistent 85-55 contra el CB Huesca fa trontollar el JB

WhatsApp-Image-2022-10-23-at-12.45.29-PM-(3)

CB Prat

23 de octubre de 2022

Crónica de la

Publicada a les 21:37

Tal com va passar el passat cap de setmana, a la jornada 2 contra el CB Hospitalet, el públic del Joan Busquets va gaudir d’una vistosa actuació davant del seu públic. Amb les baixes de Miguel Allen, per haver sigut convocat amb la penya, i amb Onwuka i Okeke, per motius mèdics, l’equip es preparava per afrontar el segon partit a casa de la temporada, aquest cop contra el Lobe Huesca la Magia.

Els Potablava van començar el matx tancant la cistella davant del rival que no va ser capaç d’anotar dues cistelles seguides fins a l’últim minut de partit, mentre la maquinària d’atac funcionava de forma fluida. El primer quart va destacar per un joc col·lectiu que va donar els seus fuits en forma d’un marcador favorable de 20-9.

El segon quart va servir per eixamplar la distància, ja des de l’inici, la direcció de joc de Kasper Suurorg va conduir l’equip de forma magistral, mentre Conrad Martinez, que no havia jugat al primer quart, aprofitava el temps per anotar 8 punts en 6 minuts de joc. Al darrere destacava la feina de Robert Cosialls que amb 2 taps i 1 recuperació feia consistent la defensa marca de la casa.

Al descans, el marcador ja era de 42-20, però si alguna cosa hem après amb l’experiència, és que al bàsquet, no val només agafar avantatge, sinó que s’ha de conservar fins al final, i això va fer l’equip. Al tercer quart els oscenses no va estalviar en esforços per capgirar la situació, en canvi, la concentració potablava no va baixar en cap moment resultant un tercer quart molt igualat, però amb un resultat final encara favorable als d’Albert Cañellas.

Finalment, l’últim quart no va portar grans canvis, les dinàmiques d’equip van donar bon resultat, destacant, sobretot la feina del confiable Buljan (12 punts, 8 rebots i 6 taps),  Smallwood (16 punts) i Conrad (16 punts). El resultat final va ser 85-55, un bon puntuatge que li dona a l’equip la segona victòria de la temporada amb un balanç de 2/2 i col·loca l’equip a posicions altes de la classificació, sempre amb el permís dels equips que encara no han jugat i ho faran avui diumenge.