CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Objectiu assolit, el CB Prat arriba a la 12a victòria front C.T. Palencia per 71-69. Martynas i Blanch decisius en el triomf en un partit de màxima igualtat.

Publicada a les 11:18

La fita marcada a l’inici de la temporada se va assolir ahir al JB i front un rival de luxe. Partit marcat per la igualtat en el que Chocolates Trapa Palencia va dominar força minuts al final se va decantar per els potablava en un final emocionant. Com deia Arturo Álvarez que va felicitar als seus jugadors i va donar de nou les gràcies a tots els seguidors per el seu incondicional recolzament, axó continua, i seguirem treballant al màxim per seguir competint tots els partits.

Pensem que aquesta 12a victòria i a aquestes alçades de la lliga es tot un èxit i per tant, cal FELICITAR l’equip i al cos tècnic, però volem seguir somiant i sobretot gaudir de l’espectacle i per axó seguirem units fins el final.

Al primer quart el CB Prat va sortir concentrat i atent en defensa mes que res per marcar el ritme del partit i així ho demostra el 6-0 inicial. Poc a poc Palencia se va anar entonant i igualant el joc. Amb Agada un tant descentrat, Marc Blanch va tornar enlairar-se un cop més al JB i va prendre la responsabilitat atacant i en tant sols 4′ de joc va anotar fins a 9 punts que donaven les primeres bones sensacions pratenques marxant al mini descans amb un 23-18.

Al segon parcial va continuar la igualtat tant al joc com al lluminós, i axó que el gegant lituà Martynas Andriuskevicius va marcar la seva zona al camp, la pintura, dominant-la amb solvència i anotant fins a 6 punts, però els de la Tierra de Campos catapultat per un estratosfèric Miso que transformava tot el que llançava van capgirar el marcador i van marxar als vestidors amb un 37-40.

Els de Arturo, encallats al inici de la represa, van veure com Palencia arribava a la màxima diferencia +9 (37-46). Els del Delta que se resisteixen per tots els mitjans no passar als dos dígits de desavantatge van reaccionar, primer amb un triple de Marlon i mes tard amb un altre de Blanch i un 2+1 posterior per capgirar el marcador (49-46). Palencia però amb un gran partit seguia anotant, sobretot amb un infalible Otegui des els 4,80m. que plantava el marcador al final de període amb un 53-54.

Quedava el quart de la veritat i se pressentia un tercer partit consecutiu igualat i sense massa bons records dels dos anteriors. A les mínimes avantatges potablava sempre responia Palencia per igualar-les. Un gran Martynas amb 17 punts i 12 rebots havia de deixar exhaust el parquet i s’entrava al darrer minut amb el ritme cardíac al màxim. Campbell anotava una difícil penetració posant el 68-67, però Otegui de nou des els 4,80 el 68-69. Tampoc li tremolava el canell a Campbell que també des el lliure a 28″ pel final posava el 70-69. Erraria Pressley el llançament de tres molt ben defensat per Prat i Marc Blanch sentenciaria amb un nou tir lliure que certificava la victòria potablava per 71-69.

Aquest cop si, Prat tornava a la senda de victòria i de nou els seus seguidors a somiar que no costa res. Perquè no? la Copa Princesa estaria bé s’escoltava als voltants de la pista. Calma i serenitat, una cosa impensable a l’inici del campionat s’havia aconseguit ja i encara no hem arribat al final de la primera volta. Gaudim-lo i seguim treballant, lo demés ja arribarà.

CB Prat 71. Martí (2), Johnson (3), Andriuskevicius (17), Sesé (2), Pérez (4), Agada (6), Cate (4), Portugués (3), Blanch (22), Campbell (8).

Chocolates Trapa Palencia 69. Pressley (5), Miso (14), Pino (6), Otegui (12), Garrido (5), Ruffin (4), Cvetinovic (7), Barnes (4), Campara, Toledo (4), Grimau (8).

MVP del partit. Gran partit el de Marc Blanch, però avui el lituà Martynas Andriuskevicius ha estat senzillament enorme amb 31 crèdits que li alcen al MVP de l’equip. Martynas ho ha aconseguit mercès als seus 17 punts anotats en una sèrie de 6/8 al llançament de dos i 5/6 al tir lliure amés d’agafar 12 rebots, fer 2 taps i rebre 7 faltes.