CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Marc Sesé revoluciona el partit al darrer quart des els 4,60m i el CB Prat suma la desena. Granca 61-69 CB Prat.

Publicada a les 16:23

Un partit amb dues parts ben diferents porta al CB Prat a aconseguir una nova victòria lluny del JB. A la primera meitat, tan Gran Canaria com CB Prat van estar força imprecisos sobretot de cara a la cistella i els de Dani Miret van reaccionar després de passar pels vestidors. La gran direcció de Carles Marzo durant tot el matx i l’enorme serenitat de Marc Sesé van estar determinants per aconseguir la desena per 61-69.

Un plantejament inicial un tant defensiu per ambdós tècnics va propiciar que les errades ofensives se manifestessin en excés, tot i que Leo Cizmic i Arnau Parrado mostraven les seves credencial fent que els potablava portessin la iniciativa al lluminós quasi be durant tot el parcial. Un parell de despistes finals però, van fer que fossin els locals qui marxessin al minidescans amb una mínima avantatge de 15-17. Leo Cizmic amb 5 punts millor representant atacant potablava.

El CB Prat seguiria en el mateix roll al segon quart i el joc continuaria imprecís. Les forces es mantindrien igualades durant 6’ més (23-23), els 4’ restants per arribar al descans va estar de clar domini groc, que catapultat des els 6,75 va fer que les diferencies s’eixamplessin. Els de Salva Camps van anotar fins a 11 punts més (3 triples) mentre que per els potablava tant sols responien la bona feina direcció de Carles Marzo i l’encert de Leo Cizmic (5 punts), però aquests eren arguments insuficients per seguir comandant el marcador. El 34-28 per marxar als vestidors i un joc un tant gris dels potablava no donaven bones sensacions.

Als vestidors Dani Miret va tornar a reestructurar la defensa i l’ajust va donar els fruits desitjats, poc a poc els del Delta van retallar diferencies i malgrat els canaris seguien vivint del triple 44-40 al minut 7, van estar aleshores un enorme Carles Marzo qui va començar la remuntada, primer amb un gran triple i tot seguit el mateix “playmaker” va assistir espectacularment Shane Osayande amb un “alley oop” de cine i per acabar Albert Valle ens enviava al minidescans final amb un 44-47 que ara si, ens donava ales. Carles Marzo amb 5 punts millor referent d’atac potablava.

Començava el quart de la veritat de nou amb imprecisions per ambdós equips i va arribar el moment del convidat inesperat, Marc Sesé per fi es va manifestava aquesta temporada i ho feia com no amb solvència i sobretot amb serenitat. Fins a 3 tècniques assenyalades als locals el van portar als 4,60m i no li va tremolar el pols, les tres van pujar al marcador. Com es habitual en els trams finals del partit Júnior Saintel se va afegir a la festa amb un triple dels que fan mal 49-55. Amb un CB Prat llançat i un Sesé despentinat els potablava van posar la directa. Sesé anotava un triple marca de la casa i 4 tirs lliures més, Junior Saintel enfonsava la cistella en col·laboració amb Arnau Parrado i el Prat posava la màxima avantatge (52-66) a 2’45” sentenciant el partit. Un ferit Gran Canaria ho intentar desesperadament però tan sols va servir per reduir diferencies deixant el definitiu 61-69. Marc Sesé amb 10 punts indiscutible killer pratenc.

Gran Canaria 61. Serrano (2), Bernacer (3), Fernández (2), Kljajik (14), Steinbergs (8), Del Cerro (2), Lopez de la Torre (3), Ardanza, Diop (6), Maxhuni (8), Vrankovic (13).

CB Prat 69. Martí, Osayande (4), Sesé (10), Saintel (7), Parrado (6), Valle (7), Molins, Vinicius (4), Marzo (11), Blanch (4), Cizmic (16).

MVP del partit. Una excel·lent direcció de joc i un partit complert en totes les facetes porten avui al bo de Carles Marzo a aconseguir aquest guardó amb 21 crèdits de valoració. Marzo ha estat present a pista durant 29’ i ha anotat 11 punts amb una sèrie de 3/8 al llançament de dos, 1/2 al triple i 2/2 al lliure, amés d’agafar 5 rebots, repartir 5 assistències, recuperar 4 pilotes i rebre 6 faltes.