CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Malgrat les absències el Prat planta cara al Betis però torna a caure al darrer sospir 88-90.

Malgrat les absències el Prat planta cara al Betis però torna a caure al darrer sospir 88-90.

DSC_0099
Notícia publicada el 4 de noviembre de 2018
DSC_0099

CB Prat

4 de noviembre de 2018

Notícia de la

Publicada a les 19:38

Un CB Prat molt dinàmic i actiu al llarg dels 40′ no va tenir sort i va errar el darrer llançament que hauria pogut posar el 2 al caseller de victòries de l’equip. Un partit força igualat a la pista i amb un ambient extraordinari a les grades per ambdós aficions, tret d’un petit sector bètic que es van situar a dalt dels mitjans de comunicació potablava (Prat Radio i cap de premsa del CB Prat) i que se van mostrar diríem que poc educats.

Un Real Betis que encara no s’havia estrenat a domicili tenia la pressió de treure-us aquest punt negatiu, i va sortir en tromba posant un alarmant 2-13 després d’un parcial de 0-8. Però va estar a les hores un enorme Joel Parra que amb 3 llançaments dos de ells des els 6,75 va restaurar la situació. Els de Dani Miret van respondre amb un 9-0 per posar el 11-13 al lluminós. Dee i Enechionya anotaven amb facilitat, mentre que per els potablava Terrence Bieshaar mostrava per fi la seva millor versió al JB i Marc Blanch intimidava simplement amb la seva presencia. Finalment el marcador es va plantar amb un 18-24 per marxar al minidescans i amb Parra amb 8 punts, com millor atacant.

Al segon parcial el joc va seguir trepidant, les accions es succeïen per ambdós conjunts i Bieshaar i Marc Blanch seguien amb una interessant presencia sobre el parquet. Blat i Gluditis van assolir la responsabilitat de la direcció del joc quant Rubin de Celis es va carregar de faltes i ho van fer amb solvència, de fet Kristaps Gluditis amés de dirigir, va anotar fins a 7 punts, arribant al descans amb un 36-42 pels andalusos.

Els de Miret van oblidar-se definitivament al tercer període de les defenses i en un tres i no res, van capgirar el marcador. Betis però, no es va tornar boig i va mantenir el tipus, i això que els botxins potablava eren molts i diferents, un Marc Rubin de Celis castigada una i altre vegada la cistella visitant, Marc Blanch insistia des totes les línies i Gerbert Martí castigava des el triple amb dos llançaments estratosfèrics. Un quart per tant (29-24) elèctric i vistós per els espectadors que van tornar a gaudir del bàsquet al JB. El lluminós marcava un 65-66 a la fi del tercer acte i tot per decidir a l’anomenat, quart de la veritat. Els dos Marcs, Blanch i De Celis,estarien els millors anotadors amb 7 punts.

Es en aquest darrer quart, que generalment se especula més sobre el parquet, però avui tots dos equips estaven llençats, els bètics potser contagiats per la velocitat del joc potablava i de ben segur que la seva millor qualitat, va estar la de no tornar-se boixos quan de nou els del Delta se van tornar a avançar al marcador. Finalment i després de que la muntanya russa del lluminós, anés amunt i avall una i altre vegada, se va arribar a la darrera jugada del partit en mans potablava, una jugada que amb el marcador 88-90 decidiria qui sumaria una victòria mes al seu caseller. Un parell de segons per el xiulet final i la pilota va volar per el JB en direcció de la cistella verd i blanca, els seguidors potablava van acompanyar la esfèrica amb la mirada i amb el cor, però malauradament aquesta no va trobar la xarxa sinó el ferro sortint rebutjada i acabant amb les esperances pratenques. Kristaps Gluditis amb 8 punts millor anotador.

CB Prat 88. Martí (6), Ortega (7), Busquets, Gluditis (17), Blat (3), Rubin de Celis (12), Bieshaar (12), Parra (12), Sena (2), Blanch (17).

Real Betis Energia Plus 90. Dee (15), Bropleh (11), Borg (5), Olumuyiwa (7), Costa (2), Almazan (5), Samb (9), Rodriguez (11), Stainbrook (2), Marcius, Malmanis (3), Enechionya (20).

MVP del partit. Va estar Marc Blanch el jugador més valorat de l’equip amb 20 crèdits. Banch va anotar 17 punts amb una sèrie de 3/5 al llançament de 2, 3/8 al triple i 2/2 al tir lliure, amés d’agafar 1 rebot, donar 3 assistències, recuperar 2 pilotes i rebre 4 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades