CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Enorme igualtat entre Prat i Melilla que se decanta per els visitants després de la pròrroga (70-73).

Publicada a les 11:21

Ja ho havien avançat tots dos tècnics durant la setmana que aquest era un dels duels estrella que es podien presenciar en aquests moments a la LEB Oro. Si be al partit no va ser vistós en quant a l’atac si ho va ser estratègicament per ambdós tècnics i simplement es va decantar per Alcoba per els anomenats detalls decisius que evidentment tenen sempre tenen una importància decisiva. Un sòlid Melilla comandat per Dani Rodriguez va assaltar el JB i se va dur els dos punts després del temps addicional per 70-73. Recordar que Breo i Manresa també van perdre i per tant els d’Arturo Álvarez segueixen al capdavant de la taula.

Arturo va començar amb el plantejament habitual i que tant bons resultats li ha donat fins ara, però la contesta dels de Alcoba va ser seriosa i contundent i aviat el marcador assenyalava un 6-13. No es veia el Prat alegre d’altres dies i als del Delta els costava un mon anotar. Amb les rotacions Marc Blanch semblaria donar aire als pratencs i amb 5 punts deixaria el quart amb un 13-18.

Amb Matynas fora del partit i Marlon que no acabava de manifestar-se, el rebot potablava era cosa de tant sols Cate, mentre que Samb i sobretot Guerra eren superiors en una de les facetes mes importants dels pratencs. El CB Prat però amb cor i empeny va anar reduint les diferencies posant el 28-29 després d’un triple de Pérez. Finalment i en una primera meitat de una lluita clarament estratègica per ambdós tècnics, el marcador es va tornar a decantar per els visitants amb un 31-35. Emanuel Cate amb 4 punts estaria el millor atacant.

El joc del Prat més que mai havia de estar defensiu i es que els percentatges anotadors atacants avui estaven per sota dels habituals. Dani Rodriguez seguia sumant i el Prat però i malgrat la mancança anotadora es mantenia a prop de Melilla, de fet els de Alcoba no van superar mai la fatídica avantatge de la desena. Un cop més el tercer parcial es tancava de nou amb franquícia visitant de 5 punts (44-49) Joaquin Portugués amb 5 punts seria el millor anotador potablava.

«El CB Prat el que si podeu anotar a les vostres llibretes es que serà un equip competitiu» paraules de inici de temporada de Arturo Álvarez i així va ser. Cert es que la manca d’encert atacant va estar un handicap potablava, però els del Baix seguien lluitant totes les pilotes i finalment al darrer minut del partit Cate amb un tir lliure avançava al Prat (58-57), els seguidors que no havien parat d’animar al llarg del partit van tornar a creure, restava el minut del patiment, però aquest era igual per tots dos equips. Duran anotaria un triple (58-60) a 38″. Caleb Agada que intentava ressorgir als darrers compassos igualava el lluminós a 60. La possessió final visitant va estar ben defensada per els pratencs que finalment marxaven a temps l’afegit per dilucidar qui estaria el guanyador.

A la pròrroga un motivat Agada va insistir potser una mica desordenat amb el seu intent de guanyar el partit, el nigerià va posar en dubte un seriós Melilla, però la veterania dels de Alcoba va estar determinant en l’enllaç final enduent-se final i merescudament un partit als punts per 70-73. Agada amb 8 punts millor atacant.

CB Prat 70. Martí, Johnson (5), Andriuskevicius (3), Pérez (14), Agada (16), Cate (11), Portugués (7), Blanch (8), Campbell (6).

Club Melilla Baloncesto 73. Samb (5), Kapelan (2), Duran (5), Djuran, Rodriguez (29), Almazan (10), Rubio (5), Lucas (2), Fall, Guerra (15).

MVP de l’equip. Sens dubte avui el posseïdor d’aquest guardó no te massa rival, el pivot romanès Emanuel Cate ha estat sens dubte el millor potablava amb 15 crèdits de valoració. Cate els va aconseguir mercès als seus 11 punts anotats en una sèrie de 4/11 al llançament de dos, 0/1 al triple, 3/4 al tir lliure amés d’agafar 9 rebots, recuperar 2 pilotes, fer 4 taps, 1 esmaixada i rebre 3 faltes.