CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

En un partit transcendental contra el Canoe el CB Prat perd a la pròrroga per 72-75.

Publicada a les 00:42

Un cop més el CB Prat va remar i remar per tornar a enfonsar-se finalment a la pròrroga aquest cop contra un rival directe, el Real Canoe, per 72-75. Els madrilenys van estar més serens als moments decisius i amb 3 triples fonamentals dins el temps afegit van acabar d’enfonsar qualsevol esperança potablava.

Va començar be el CB Prat que va posar aviat el 14-6 al minut 4, Marc Blanch destacava en atac i Pep Ortega el secundava, però la desconnexió durant la resta del quart va donar ales un Canoe, que va aprofitar la absència de Blanch que amb 2 faltes marxava a la banqueta i que Tyson Pérez se posava les piles endossant un parcial de 2-16 per marxar al mini descans amb un 16-22 per els interessos visitants. Marc Blanch amb 10 punts millor anotador.

A l’inici del segon quart, un encertat Pep Busquets amb dos triples consecutius va tornar a posar la igualtat al lluminós. Els de Dani Miret seguirien treballant en defensa i les forces estaven més que anivellades, de fet s’arribaria al descans amb un 33-33 que marcava la igualtat. Pep Ortega continuava amb una notable presencia i Pep Busquets el millor atacant pratenc amb 6 punts.

A la represa Canoe s’estiraria un pel mercès de nou a un encertat Tyson Perez, que a l’equador d’aquest període va posar el 38-45, però els del Delta de la ma de Pol Bassas des la línia del 6,75 ajudat per fi d’un triple de Gerbert Martí i la aparició esperada de Joel Parra, van tornar a acostar als del Baix als madrilenys. Finalment el marcador va tornar a assenyalar un ajustat 49-51 i tot per decidir al quart de la veritat. Pol Bassas amb 6 punts màxim anotador pratenc.

Al decisiu quart, el CB Prat va seguir lluitant de debò, es difícil la situació i dinàmica de l’equip perseguint partit rere partit la victòria que no arriba, però mai es dona per vençut i la actitud es digna de lloar. Un altre bon inici de Pep Busquets i un triple de Kristaps Gluditis va avançar als de Dani Miret i quan semblava que els potablava podien finalment marxar al lluminós (57-53), un altre cop, ara de la ma de Ander Martinez se van tornar a igualar les forces. Forces que se van plantar en 63-63 a 44” pel final després d’un tir lliure de De la Rua i que degut als nervis de ambdós conjunts ja no se mouria fins el final, portant als dos equips al afegit per decidir el guanyador. Un gran Pep Ortega amb 7 punts estaria el millor anotador local.

Un temps afegit en el que els triples del Canoe van fer molt de mal, en un tres i no res el marcador assenyalava 63-70 i de nou els del Baix a remar, i vaja si ho va fer el conjunt de Dani Miret, però de nou l’esforç no va tenir recompensa, la punta de la embarcació no va poder sobrepassar la madrilenya i un cop més, ens vam quedar molt a prop de fer-ho. Pol Bassas amb 5 punts màxim anotador

CB Prat 72. Martí (3), Ortega (17), Bassas (12), Busquets (10), Gluditis (5), Rubin de Celis, Cuevas, Parra (6), Dama (2), Sena (4), Blanch (13).

ZTE Real Canoe 75. Jugovic (2), Pérez (19), Fuentes (3), Lobo (12), De la Rua (6), Gil (8), Martinez (21), Olaizola, Mendia, Gabriel (4).

MVP del partit. Finalment va estar Pep Ortega el jugador més valorat del partit amb 26 crèdits. Pep va estar molt regular al llarg del partit i va anotar 17 punts amb una sèrie de 5/9 al llançament de dos, 1/3 al triple i 4/4 al tir lliure, amés d’agafar 9 rebots, donar 3 assistències, recuperar 3 pilotes, fer 1 tap i rebre 5 faltes.