CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

En un partit d’alt voltatge el Prat tant sols va arribar als 125v i Castelló el va superar per 72-82.

En un partit d’alt voltatge el Prat tant sols va arribar als 125v i Castelló el va superar per 72-82.

Cronica
Notícia publicada el 20 de enero de 2019
Cronica

CB Prat

20 de enero de 2019

Notícia de la

Publicada a les 15:54

Partit certament important pels potablava que van saltar davant el seu públic amb les enormes ganes que els caracteritzen, però un més experimentat Tau Castelló va estar capaç de arribar amb avantatge als moments finals i va tirar de veterania per dilapidar qualsevol esperança pratenca per endur-se el partit.

Bon inici dels potablava amb un Marc Blanch “on-fire” que il·lusionava als seguidors del Baix, de fet un 17-9 semblava indicar que avui el partit podia finalment ser tranquil per els de Dani Miret. Res més lluny de la realitat, la primera mostra d’un equip experimentat com es Castelló, la vam tenir quan amb els 3’30” restants del parcial, l’equip de la Plana va anivellar l’electrònic 19-17, encara que seria Pep Busquets amb un triple in extremis, que el segellaria amb un 22-17. Marc Blanch amb 7 punts millor anotador.

Al segon quart i tal com va intentar Dani Miret la setmana anterior contra Oviedo amb resultats més que satisfactoris, va posar la segona unitat en acció. Però avui aquesta es va trobar per segon cop amb un equip amb ofici que els va mani lligar. Els de Toni Ten amb una incisiva defensa i amb atacs ràpids i efectius, va anivellar  primer el lluminós i tot seguit i poc a poc, van anar marcant diferencies fins arribar a aconseguir la més ampla 35-47 pel seu equip, tot just per marxar als vestidors. Els potablava que de nou van recórrer al bon estat de forma de Marc Blanch (5 punts) van poder evitar que la situació fos encara pitjor.

Canviaria de nou la dinàmica dels potablava després del pas pels vestidors sabedors de la importància del matx. Un gran Wesley Sena en atac, amb l’ajut dels millors moments de Joel Parra i triple inclòs de Pep Ortega va du al conjunt de Dani Miret a entrar de nou al partit (50-51). Però per tercer cop avui, els de la Plana van funcionar a 220v. mentre que els potablava que ho feien a 125v. no eren capaços de reinvertir la situació. Al mini descans del 3er quart el lluminós assenyalava 57-63 i teníem al Wesley Sena amb 6 punts com millor anotador.

Els potablava ho van continuar intentant al darrer parcial, però precisament quan més ho necessites i quan més presses tens, pitjor decisions portes a terme i com hem dit anteriorment, un experimentat Castelló va saber portar el partit a la fi (72-82) sense masses preocupacions i sobresalts per ells. Wesley Sena va continuar sumant en atac i un Pep Busquets en un gran estat de forma va estar el millor referent potablava en atac amb 7 punts.

CB Prat 72. Signes (1), Ortega (6), Bassas (2), Busquets (12), Jeanne (7), Rubin de Celis (2), Cuevas (3), Parra (10), Sena (14), Blanch (15).

Tau Castelló 82. Kinoshita, Bas (6), Faner (5), Washburn (15), Sabonis (4), Gatell (6), JM García (4), Dukanovic (9), Lucas (5), Zabas (11), Fuzaro (9),  JJ García (8).

MVP del partit. Un cop més l’incombustible Marc Blanch va estar ahir el MVP del partit amb 22 crèdits. Als 28’ que va estar a pista en va anotar 15 punts amb una sèrie de 3/6 al llançament de dos, 2/3 al triple i 3/4 al tir lliure, amés d’agafar 3 rebots, donar 2 assistències, recuperar 4 pilotes i rebre 4 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades