CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Els de Miret que tornen a mostrar-se incisius en atac, es retroben amb la victòria front Jairis al JB per 92-75.

Publicada a les 16:48

Els del Baix tornaven a la feina al JB front Hozono Global Jairis després de l’aturada copera i l’aplaçament del seu partit a Tarragona i amb la pressió de les tres darreres derrotes consecutives.

El joc estaria igualat (6-8) als primers compassos fins que els potablava van començar a sumar de tres en tres, Triple de Zsombor Maronka, 3 lliures de Marc Blanch, triple d’Adrià Domenech i nou triple de Zsombor Maronka infalible des els 6,75 posava el 18-14 a 3’45» per la fi del parcial. S’encallaria ara de nou el joc potablava i un parcial de 3-13 amb tant sols un altre triple de Yannick Kraag ens portava al mini descans amb un inquietant 21-27. Zsombor Maronka amb 6 punts màxim anotador.

Al segon quart el parcial es va eixamplar encara més amb un triple inicial de Jairis que marcava la màxima diferencia murciana (21-30). Sortiria al rescat un actiu Marc Sesé que amb 8 punts consecutius amb una sèrie de penetracions de llibre posava de nou les taules a 34 a 3′ 20″. Aquests darrers compassos del segon parcial van estar força igualats i al descans l’electrònic assenyalava un igualat 42-43.

En aquesta ocasió no se li va ennuegar el tercer quart als del Delta i precisament des els 6,75 va castigar als murcians que no sabien ni podien aturar l’allau de triples i el que es pitjor, els potablava anotarien en aquest quart des la distancia en 5 ocasions i amb fins a 4 protagonistes diferents (Adrià Domènech, Marc Blanch 2, Zsombor Maronka i Gerbert Martí) no sabent els murcians on prestar la màxima atenció defensiva. Un Gerbert Martí que havia començat dubitatiu i que ara es convertia per fi en el jugador determinat que sempre esperem. El capi va anotar fins a 7 punts consecutius a les acaballes d’aquest parcial per posar finalment als de Dani Miret en franquícia. El 67-51 final deixava coll avall la victòria potablava.

Tornaria a aparèixer inicialment Marc Sesé al inici del quart de la veritat i reprendria la bona ratxa el capi Gerbert Martí per posar la màxima diferencia al lluminós 84-56 just a l’equador del parcial. Un final sense història per els locals que relaxats van veure com Jairis retallava les diferencies per deixar el 92-75 final. Gerbert Martí amb 7 punts de nou killer potablava.

CB Prat 92. Kraag (12), Martí (14), Salvans, Maronka (9), Helmanis (15), Sesé (13), Parrado (9), Creus, Domènech (8), Marzo (1), Blanch (11).

Hozono Global Jairis 75. Niang (1), Ballesta (6), Navarro (10), Costa (3), Sarrias (3), Ferragut (13), Aramburu (14), Da Rosa (5), Martinez, Bitjaa (9), Najdawi (11).

MVP del partit. Un cop més i sembla haver-li agafat gust a aquest guardo el pivot letó Kriss Helmanis va estar de nou el MVP del partit p amb 21 crèdits de valoració. Kriss va jugar 22′ i va anotar 15 punts, amb una sèrie de 6/10 al llançament de dos i 1/1 al triple amés d’agafar 7 rebots, donar 2 assistències i rebre 3 faltes.