Els d’Arturo llueixen per ràfegues a un gran nivell i Agada es doctora al JB. CB Prat 86 – Rio Ourense 76.

CB Prat

12 de noviembre de 2017

Notícia de la

Publicada a les 11:41

I van 7 victòries en 8 jornades. Com diu Arturo Álvarez «sembla que ens em oblidat de quin es l’objectiu i jo segueixo capficat en ell, com vam dir al començar el campionat la meta era aconseguir 12 victòries per estar un any més a LEB Oro i en axó estem, si ho aconseguim ja parlarem de altres coses».

Al JB arribava el cuer de la lliga, però per Arturo aquest no era un partit senzill, els gallecs son un gran equip i han perdut partits in extremis, molt probablement aquesta dinàmica canviarà i pujarà on li correspon per el seu treball i per el seu joc.

Els potablava van sortir endollats en un pavelló de nou ple, un parcial de 8-0 en 4′ amb Agada com protagonista (5 punts) semblava relaxar als seguidors pratencs. Però res més lluny de la realitat, els de Gonzalo Garcia amb una bona defensa i efectius en atac van capgirar el lluminós per marxar al minidescans amb un 16-20. Caleb amb 9 punts millor atacant.

Els gallecs marcaven la màxima diferencia en engegar el segon quart amb un triple de Ahonen (16-23). Però aleshores quan semblaven dubtar el dels Baix i el públic ja començava a inquietar-se, un Josep Pérez inèdit fins el moment va impartir un clínic de llançament des els 6,75 anotant fins a tres consecutius posant de nou als locals amb avantatge i obligant Gonzalo a parar el partit. El joc s’igualaria en aquest impàs i s’arribaria al descans amb un estret 41-39. Evidentment el base valencià Josep Pérez amb 11 punts va estar l’artiller pratenc.

A la represa, la feina interior se continuava fent amb solvència, el domini al rebot estava garantit amb uns Martynas, Cate i Johnson incontestables, ben recolzats per l’inestimable ajut de Campbell, Agada i Blanch, però Ourense remava i remava i els del Delta no remataven el partit. Havia arribat ara el torn de Marc Blanch, si al descans el seu caseller marcava 0 punts, el de Badalona va aparèixer un cop més en moments de dubte, fins i tot els gallecs arribarien a igualar a 53 a falta de 3′, però finalment el parcial es tancaria amb un +8 pels d’Arturo (63-55). Marc Blanch amb 8 punts millor atacant.

Al quart de la veritat Ourense ho va intentar amb mes fe que efectivitat i els potablava es van moure en diferencies entorn als 10 punts. Martynas obsequiaria a la parròquia amb dues poderoses esmaixades i Agada amb recuperacions i cistelles de tots els colors que feien que de nou el públic embogís. El resultat final de 86-76 deixava al CB Prat de nou en els llocs capdavanters amb un balanç de 7/1. Agada amb 10 punts va estar un autèntic malson pels visitants.

CB Prat 86. Martí, Coby, Andriuskevicius (12), Camarasa, Pérez (18), Agada (30), Johnson (5), Cate (6), Portugués, Blanch (8), Campbell (7).

Rio Ourense Termal 76. Maura (1), Ahonen (22), Rodriguez (5), Manzano (4), Kohs (3), Trist (12), Moreno, Ndoye (10), Johnson (13), Orlov (6).

MVP del partit. El canadenc amb passaport nigerià Caleb Agada s’ha doctorat al JB amb una actuació senzillament espectacular, els seus 44 crèdits de valoració son fins ara la millor actuació del campionat. Caleb Agada va estar el MVP del CB Prat i del partit i es molt seriosament candidat al MVP de la jornada que encara te dos partits per jugar com son el Manresa-Huesca i el Barça-Palma. Els seus números son per enquadrar, en 32′ de joc va anotar 30 punts en una sèrie de 7/8 al llançament de dos, 3/4 al triple i 7/7 al tir lliure amés d’agafar 3 rebots, donar 6 assistències, recuperar 4 pilotes i rebre 6 faltes. Senzillament per treure-us el barret.