CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El Prat supera l’examen final contra l’Osca (96-60), però no li arriba la nota mitja per superar el curs

WhatsApp Image 2022-05-21 at 2.50.38 PM

CB Prat

22 de mayo de 2022

Crónica de la

Publicada a les 12:09

La tarda de divendres es presumia complicada, però s’afrontava l’última jornada de la lliga amb optimisme, els comptes per sortir de la zona de descens eren dos: el primer pas consistia a guanyar a casa contra el Peñas Huesca. El segon pas no estava en mans de l’equip de Berrocal, i era, esperar que o bé el CB Almansa o bé el Juaristi perdessin respectius partits. Pel que, no ens quedava un altre que mantenir la concentració al Joan Busquets però tindre un ull posat seguint els altres dos partits.

Amb un bon ambient a la pista el partit va començar amb una clara declaració d’intencions per part del conjunt potablava, que no volia patir més del conte, al minut 6 ja s’havia desmarcat força amb un parcial de 19-2 a favor. Passats els primers deu minuts les sensacions eren bones i el bon joc col·lectiu feia gaudir al públic, només TJ Crocket destacava per sobre del conjunt, amb 10 punts, 3 rebots, 2 assistències i 2 pilotes recuperades. Al final del primer quart el resultat ja era un clar 30-10.

El següent quart no va ser molt diferent del primer, i l’equip del baix va eixamplar +6 punts a la distància que ja duia, arribant a l’equador del partit amb un marcador de 52-26. Era el moment de fer repàs als altres resultats que interessaven als interessos potablava, l’Almansa patia un partit molt apretat contra el Leyma Corunya (37-37), mentre el Juaristi guanyava només de 5 al Palencia (41-36).

Tornant al Joan Busquets, el Huesca va intentar donar un ensurt a la reanudació del partit, amb un parcial de 0-8 que va tallar Sergi Costa amb una bona acció d’atac. La resta del partit va ser molt plàcida, tots els jugadors potablava que van trepitjar el parquet van anotar. El públic gaudia de l’espectacle i s’aixecava de la butaca cada cop que els jugadors els hi regalaven una cistella. Al final del matx el resultat va ser un clar 96-60.

Tot i això, a l’aficionat potablava se li va quedar un sabor agredolç quant, pràcticament a l’hora que acabava el partit al Prat, a Azpeitia, el Juaristi s’imposava al seu rival per 88-85. De sobte les esperances i els ulls se’n van anar a Almansa on encara es jugava l’altre partit, ja que allí la segona part havia començat uns minuts més tard. El resultat d’aquest matx decidiria qui es quedaria amb l’última plaça del lloc de descens. Tots els jugadors van envoltar la taula dels amics del Prat Ràdio per seguir un partit que va estar igualat fins al final. Gairebé a l’última jugada, a manca de 10 segons del final, l’ex Potablava Josep Perez es treia de la màniga un impressionant triple que deixaria el resultat final a 83-79.

Amb aquesta configuració de resultats, tot i haver tancat un partit força vistós i satisfactori el Prat acaba la temporada a la 16 posició, que just tanca el grup d’equips que l’any que ve jugaran a LEB Plata. El final de temporada ha estat molt just i emocionant, ens volem acomiadar felicitant els rivals que ens ho han posat tan difícil fins, literalment, als últims segons. I agrair a l’afició l’esforç d’animar l’equip a una temporada que va començar molt estranya amb les restriccions per la COVID, però que s’ha anat escalfant a mesura que aquestes s’anaven eliminant i gràcies als seus ànims que ens han donat forces per lluitar fins al final.