El Prat s’endú un igualat partit al JB front Castelló per 81-77

club-basquet-prat-guanya-al-castello-a-pretemporada

CB Prat

3 de septiembre de 2017

Notícia de la

Publicada a les 05:50

Segon partit de pretemporada i segona però treballada victòria dels nois de Arturo Álvarez. El rival, un gran Castelló que com als potablava encara els hi manca la incorporació de un dels que presumiblement serà peça important de l’equip, al Tau Steinarsson i al CB Prat Cate, tots dos a l’Eurobasket 2017.

Com al primer partit als del Baix els hi va costar entrar en joc i es que es natural que encara continuïn en la fase de acoblament doncs segueixen en rodatge i incorporacions, de fet ahir a mig dia arribava Agada i tant sols un entrenament per la tarda era tota la referència que tenien els seus companys d’ell i viceversa.
Un primer parcial que el potent equip de Toni Ten va aprofitar sobretot al llançament exterior (3/5 al triple) per dominar l’electrònic (16-23). Caleb Agada ja saltaria a pista i va començar encara que individualment a mostrar les seves habilitats: recuperació, intensitat defensiva i molta velocitat. També Marlon Johnson obsequiaria als seguidors amb una espectacular esmaixada, marca de la casa.

El joc encara anàrquic dels del Delta i el bon encert exterior de Castelló al segon quart, va fer que els visitants continuessin dominant el marcador i encara l’eixamplessin més. Bas i Nkaloulou estaven massa lliures i feien de les seves, mentre que per els potablava, només Johnson, Coby i un incisiu Portugués en defensa mantenien amb dificultat als de Álvarez en el partit. Finalment els de Ten marxarien al descans sobrepassant la desena al lluminós (30-42).

Tant el Prat com el Castelló no van renunciar mai a les rotacions, propi dels partits de pretemporada i un global Prat mes atent en defensa va retallar diferencies, tenint a Coby i Agada com estilets en atac. El parcial es tancaria però, amb un 47-55 mantenint-se sempre per davant un gran Castelló.

El darrer quart va estar embogit per els locals, l’equip de Arturo va sortir despentinat i si tècnicament moltes coses no eren de manual, la vistositat per l’espectador va ratllar quotes altes en diverses accions. Els triples de Campbell, Blanch i Pérez van posar després de quasi 38′ per davant al CB Prat i Coby i sobretot el recent aterrat Agada van posar la alegria i espectacularitat al matx. Finalment el Prat s’enduria un igualat partit per 81-77 i encara que moltes coses s’han d’anar polint, potser el que si es presumeix de cara a la temporada, es que una filosofia totalment diferent acabarà per enganxar al històric fred públic potablava.

CB Prat Joventut 81. Martí (5), Coby (20), Pérez (5), Portugués (6), Sesé, Camarasa, Blanch (5), Cabrera, Johnson (12), Agada (21), Campbell (7).
Tau Castelló 77. Rowley (3), Bas (21), Faner (3), López, Sabonis (9), Gatell (14), Garcia (8), Sabaté, Nkaloulou (15), Ott (2), Voinea (2), Rabassa.

MVP del partit. Ahir va aterrar al Prat va prendre contacte amb els seus companys una estoneta i avui es puja al calaix dels MVP, Caleb Agada va jugar 22 minuts i va arribar als 27 de valoració.