CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El Prat segueix pujant el nivell per play-offs i l’Hospi pateix les conseqüències. Prat 96-59 Hospi.

Publicada a les 20:39

Aquest matí s’ha disputat al JB el CB Prat vs Torrons Vicens CB l’Hospitalet corresponent a la J24. Avui estava absent Zsombor Maronka al seu país per motius d’estudis, però Dani Miret si comptava amb Carles Marzo molt millor de les seves molèsties.

Des l’inici un cop més, l’equip de Dani Miret va sortir a mossegar en defensa i això va propiciar les primeres distàncies (7-0). Entraria poc a poc en joc l’Hospi i escorçaria diferencies (16-15), però un final trepidant d’Andrés Feliz i l’encert exterior de Marc Sesé i Arnau Parrado des el 6,75 va rellançar als de Dani Miret que marxaven al mini descans amb un tranquil·litzant 28-18. Andrés Feliz amb 8 punts millor atacant pratenc.

Com hem comentat en els darrers partits, el nivell de la defensa potablava ha pujat un esgraó i mig de qualitat i els d’Hospitalet ho han patit. Els potablava els han ofegat i amb un parcial de 10-2 amb dos llançaments des els 6,75 el primer de Joan Creus i el segon de Marc Sesé han trencat definitivament el partit (38-22). A continuació una esmaixada espectacular d’Adrià Domènech i l’encert de Marc Sesé amb 8 punts, ens han enviat als vestidors amb un clarificant 48-26.

Un despentinat CB Prat ha donat encara més espectacle en el tercer període i sense deixar de defensar ha estat un autèntic malson per l’Hospi també en atac. Els visitants ha vist com Súper Felíz anotava fins a tres triples consecutius, abans ja havia anotat un altre Adrià Domènech i per arrodonir-ho Marc Blanch feia el cinquè de l’equip al quart a les acaballes. Però es que amés, Arnau Parrado en col·laboració amb Quim Salvans enfonsava la cistella i Yannick Kraag culminava un espectacular alley-oop servit per Marc Blanch. Així doncs, el públic gaudia de debò i els del Baix marxaven fins un incontestable 79-45 i amb Andrés Feliz com indiscutible killer poblava amb 13 punts anotats.

Al darrer quart es va iniciar amb un altre vistós alley-oop de Yannick Kraag am Arnau Parrado com col·laborador i minuts desprès Joan Creus amb una meteòrica penetració posava la màxima avantatge local (90-47). Yannic Kraag desaparegut ja fa unes quantes jornades, finalment avui si, prendria protagonisme anotador i amb 8 punts es convertiria el millor exponent en atac. El partit es tancaria amb un 96-59.

CB Prat 96. Kraag (15), Martí (2), Salvans (5), Helmanis (4), Sesé (11), Parrado (11), Creus (7), Domènech (7), Cabrera, Feliz (21), Marzo (3), Blanch (10).

Torrons Vicens l’Hospitalet 59. Popic (20), Real (2), Bassas (11), Sola, Evans (6), Guia (2), San Epifanio (11), Homs (7), Llorens.

MVP del partit. Torna a aconseguir el guardó de MVP del partit la sensació dominicana Andrés Feliz amb 27 crèdits de valoració. Feliz va jugar 21′ i va anotar 21 punts amb una important sèrie de 5/6 al llançament de dos, 3/3 al triple i 2/2 al tir lliure amés d’agafar 3 rebots, donar 3 assistències, recuperar 1 pilota  i rebre 2 faltes.