CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El Prat s’acostuma als finals d’infart i guanya a l’Arcos Albacete després de la pròrroga per 83-91.

Publicada a les 13:46

El CB Prat continua sumant victòries i dissabte a Albacete va aconseguir desenvolupar almenys en diverses fases del partit un joc més complert, compensant el joc interior/exterior com fins ara no ho havia aconseguit i si el partit ja va poder caure per els de Dani Miret en el temps reglamentari, va haver d’esperar a la pròrroga després de desaprofitar la jugada final quant el marcador assenyalava 77-77. I ja al afegit, els potablava van dominar clarament amb un Marc Blanch estel·lar que va sentenciar el match, per acabar portant l’equip als dígits que marquen la dinàmica d’aquesta campanya (83-91).

Sortirien els del Delta aferrats al seu estil de velocitat i pressió al rival i amb un Arnau Parrado on-line que va posar de seguida als de Miret per damunt al lluminós (8-13). Un +5 i un joc dominador pratenc que no duraria gaire, doncs Arcos va aturar el partit amb un temps mort que serviria per restaurar de nou la situació, posant la igualada tant en el joc com en el marcador acabant el parcial amb un 23-22 per els locals i amb uns Arnau Parrado i Vinicius Lúcio da Silva com jugadors importants dels potablava..

Al segon quart va estar Arcos Albacete qui va prendre la iniciativa i va voler trencar el partit arribant a la fatídica desena de marge (37-27), però de nou els de Dani Miret van reaccionar i van poder arribar als vestidors amb un igualat 43-41. Seguia sumant Vini tant a la pintura pròpia taponant rivals i plegant rebots, com a la rival anotant amb facilitat, Vinicius estava acompanyat per el play maker Carles Marzo que dirigia amb solvència i regalava assistències a dojo.

A la represa continuava fent mal un Vinicius que per fi semblava haver agafat el ritme de la categoria i havia donat el pas endavant que li mancava i els del Baix van marxar al lluminós (46-52). Arcos Albacete, a qui el mantenia un gran Polanco, va tornar a reaccionar i va entrar de nou al partit igualant el marcador. Però va arribar aleshores el “Kitus Time” i els potablava van tornar a prendre la iniciativa tancant el parcial amb una lleugera avantatge (57-64).

Al darrer parcial va continuar amb el domini del CB Prat i el seu joc col·lectiu encara que amb connotacions individuals, Leo Cizmic col·laborava al rebot, Marc Sesé anotava puntualment, Albert Valle oferia rotacions de qualitat i Júnior Saintel col·laborava amb algunes accions de mèrit, així doncs el Prat marxava de nou al marcador, però un Polanco imparable feia que els locals es mantinguessin vius. De fet a falta de 23” el partit estava igualat a 77 i el Prat disposava de pilota per sentenciar. Un cop exhaurit el temps mort, el pavelló va emmudir però finalment la pilota no va entrar i el partit es va allargar 5’ més.

A la pròrroga el Prat va estar atent als homes claus de Arcos, tot i que a falta de 30” per l’acabament l’electrònic assenyalava 83-83. Va ser en aquest punt que el Boeing 747 Marc Blanch que ja estava fent de les seves en els moments claus, va clavar un triple de NBA que va fer molt de mal i més quant al següent atac local, Leo Cizmic capturava un rebot que valia el seu pes en or. Albacete ja no anotaria més i el Prat s’enfilaria fins tancar el partit al 83-91 i que el manté a la segona posició de la taula només per darrera del Bàsquet Girona.

Arcos Albacete Basket 83. Agbeko (4), Aguilar (2), Titic (2), Rodríguez (5), Polanco (32), Robinson (4), Holmes III (8), Ndiaye (4), Bouzan (6), Taylor (16).

CB Prat 91. Vinicius (22), Sesé (7), Saintel (7), Parrado (15), Helmanis, Valle (6), Domenech, Marzo (7), Blanch (19), Cizmic (8).

MVP de l’equip. El center brasiler Vinicius Lúcio da Silva va estar el jugador més destacat de l’expedició potablava a Albacete. Vinicius va aconseguir 28 crèdits en 36’. Va anotar 22 punts amb una sèrie de 10/15 al llançament de dos i 2/4 al lliure, amés d’agafar 11 rebots, fer 4 taps, 1 esmaixada i rebre 4 faltes.