El Prat doblega a La Roda per 78-61 amb un primer quart per emmarcar.

CB Prat

7 de marzo de 2021

Notícia de la

Publicada a les 16:06

El CB Prat que rebia després de tres setmanes sense jugar al Globalcaja La Roda al JB va sortir com un coet i va decidir d’hora el partit. Un primer quart de cine amb un incontestable 29-9 va fer que els manxecs anessin a remolc durant gairebé els 40′ i no incomodessin mai als potablava que finalment aconseguirien la victòria i van assegurar la permanència un any més a la LEB Plata per 78-61.

Els del Delta molt endollats els primers compassos del partit ja van mostrar la seva efectivitat amb Kriss Helmanis i Zsombor Maronka que des els 6,75 posaven les primeres notables diferencies, val dir que a l’equador del quart, l’electrònic ja assenyalava un important 14-5. Amb una enorme defensa personalitzada en Quim Salvans i amb Arnau Parrado «on fire», el CB Prat va continuar eclipsant un Globalcaja que no sabia com aturar l’allau de joc local. Un altre espectacular parcial de 15-4 deixava tocat La Roda que semblava un ninot trencat. El 29-9 ho deia tot i Arnau Parrado amb 9 punts es convertia en el killer pratenc.

Al segon quart els del Baix continuaven pressionant en defensa i amés apareixia un gran Adrià Domènech que amb 2 triples pràcticament consecutius col·locava la màxima diferencia del partit amb un +26 (41-15) just a l’equador del parcial. A partit d’aquest moment va minvar una mica la intensitat defensiva i els manxecs van començar a prendre una mica d’oxigen. Un parcial final de 3-8 va deixar el 44-23 per marxar als vestidors. Adrià Domènech amb 8 punts millor atacant potablava.

El parcial visitant es va allargar al inici del tercer període fins el 3-13 baixant les diferencies, però de nou accions de mèrit dels petis Quim Salvans i Andrés Feliz que avui feia la presentació al JB, van tornar a restablir les diferencies entorn als +20 (55-35) desprès d’un triple del dominicà. Finalment el lluminós va assenyalar un 59-42 al marxar al darrer minidescans. Andrés Feliz amb 5 punts millor anotador.

El quart de las veritat avui no estaria determinant, doncs primer Joan Creus i després Arnau Parrado des el 6,75 mantenien al del Delta per damunt de la vintena (69-48). Els darrers minuts unes bones accions de Zsombor Maronka van donar el color d’un partit sentenciat des feia molt. L’hongarès va anotar sens error 4 llançaments des els 4,60 i una poderosa penetració, amés de regalar un espectacular alley-oop culminat portentosament per Arnau Parrado que va aixecar a tota la banqueta local i molt probablement a tots aquells que veien el partit per CanalFEB. Finalment el 78-61 feia justícia al joc desenvolupat per ambdós equips i Zsombor Maronka i Arnau Parrado amb 6 punts cadascun d’ells es convertien en els màxims anotadors.

CB Prat 94. Martí, Salvans (7), Maronka (10), Helmanis (5), Sesé (4), Parrado (18), Creus (3), Domènech (14), Cabrera (2), Feliz (9), Marzo (6).

Fundacion Globalcaja La Roda 61. Djimassal (6), Hughes (8), Sanz (9), Burgos (2), Cordoba (6), Martínez, Adón (4), Tamayo (10), Diop (10), Radojicic (6), McDonald.

MVP del partit. La feina d’Arnau Parrado va donar ahir el seu fruit i el va dur a aconseguir aquest guardó que el corona com l’home més valuós del partit. L’Arnau en va arribar als 24 crèdits en 23 minuts de presència mercés als seus 18 punts anotats, amb una sèrie de 4/7 al llançament de dos, 2/3 al triple i 4/5 al tir lliure amés d’agafar 10 rebots, fer 1 esmaixada i rebre 5 faltes.