CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El Prat destrossa a l’Albacete amb un segon quart de dibuixos animats. Albacete 76-94 CB Prat.

Publicada a les 23:41

Visitava una pista complicada el CB Prat i si be el inici va estar igualat al segon quart va passar un cicló potablava per el Pabellón del Parque i pràcticament el va assolar. Un parcial de 0-26 en 5′ va enfonsar als manxecs que ja no van poder reaccionar fins el xiulet final quant el lluminós mostrava un incontestable 76-94.

Començaria força igualat el xoc i fins i tot els locals s’estirarien fins el 16-9 degut al desencert atacant potablava. Hauria d’aparèixer un encertat Arnau Parrado en els compassos finals, amb tres cistelles consecutives (7 punts) la darrera des els 6,75 per retallar diferencies deixant un 24-21 per marxar al primer mini descans.

Continuarien els manxecs treballant els primer compassos del segon període mantenint l’avantatge al lluminós 31-25 a 7′ 30″, però en aquest punt un cicló anomenat CB Prat va causar un mal irreparable en la esquadra local. Triples de Marc Sesé, Andrés Feliz, Adrià Domènech, penetracions de qualitat de Zsombor Maronka, Andrés Feliz i sobretot Quim Salvans adobat tot amb una defensa de llibre es va plasmar en un espectacular 0-26 en 5′ que va sentenciar pràcticament el partit. El 31-51 a 3′ per el descans es presumia ben complicat per els locals. Finalment marxaríem als vestidors amb un 37-54 després d’un nou triple de Zsombor Maronka. Quim Salvans amb 9 punts i Adrià Domènech amb 7 millors anotadors.

A la represa el joc dels de Dani Miret continuaria incansable en atac i Albacete jugaria a remolc dels potablava. Les diferencies es mantindrien en torn a la vintena i de nou vam poder gaudir d’algunes jugades espectaculars com una esmaixada marca de la casa de Zsombor Maronka i un parell de triples, un del propi Maronka i un altre de Kitus Blanch. Finalment marxaríem al darrer mini descans amb un 57-75 i amb Andrés Felíz com millor anotador amb 6 punts.

Al darrer quart va continuar la superioritat dels del Baix que van arribar a vèncer per 65-92 sobretot a l’encert des el triple del capi Gerbert Martí que també es manifestava amb dos llançaments estratosfèrics. En els compassos finals Albacete reduiria les distàncies i el marcador es segellaria finalment amb un 76-94 i amb Gerbert Martí amb 6 punts com millor anotador.

Albacete Basket 76. Aguilar (13), Berasategui, Thomas (6), Bieshaar (11), Mejias (5), Ruiz (6), Jordà (16), Bouzan (13), Vanaclocha (6).

CB Prat 94. Kraag (2), Martí (6), Salvans (11), Maronka (14), Helmanis (10), Sesé (5), Parrado (12), Creus, Domènech (7), Cabrera (2), Feliz (20), Blanch (5).

MVP del partit. Un cop més la nova sensació de la LEB Plata el dominicà Andrés Feliz va estar el MVP del partit amb 30 crèdits de valoració. Feliz va jugar 30′ i va anotar 20 punts amb una sèrie de 4/10 al llançament de dos, 3/7 al triple i 3/4 al tir lliure amés d’agafar 7 rebots, donar 2 assistències, recuperar 2 pilotes i rebre 4 faltes.