CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El Prat capgira espectacularment la truita a Marbella amb 7′ letals. El 0-20 entre el final de segon quart i el inici del tercer van ser determinants.

Publicada a les 15:55

El CB Prat visitava el Carlos Cabezas amb la ferma intenció de donar un cop damunt la taula front un experimentat equip com es el marbellí. No va estar gens fàcil i no va ser fins el tercer quart que els potablava van marcar algunes diferencies després d’un espectacular parcial de 0-20 gestat per una gran defensa, després nedarien a favor de corrent i acabarien portant-se la victòria per 58-70.

S’iniciava el matx marcant el ritme els del Delta amb 0-2 i 2-4, però un parcial local de 11-3 va donar el primer avís als de Dani Miret. El 13-7 obligava al míster català a accelerar les rotacions. Rotacions que tampoc van donar el resultat desitjat i CB Marbella va marxar al primer minidescans amb un 20-14 al marcador. Quim Salvans amb 4 punts millor anotador.

Al segon quart els del Baix continuaven sobretot erràtics al llançament i els andalusos eixamplaven les distàncies fins el +12 (31-19). Començaria a despertar el CB Prat amb dos triples, un d’Arnau Parrado i un altre de Marc Sesé però sobretot el partit va fer un espectacular gir quant just superat l’equador del parcial i amb 35-25 al lluminós, els de Dani Miret van intensificar la defensa i van ofegar l’atac marbellí amb Quim Salvans i Marc Blanch com protagonistes, Finalment Gerbert Martí amb triple marca de la casa posava la igualada a 35 i a la jugada final Adrià Domènech escombrava i anotava posant el 35-37 per marxar als vestidors. Arnau Parrado amb 5 punts millor atacant.

Però no acabaria aquí l’espectacular remuntada, els potablava seguirien insistint defensivament i Marbella seguiria amb la sequera durant tres minuts més, mentre que els pratencs ara si, s’exhibien des el triple amb Yannick Kraag i Andrés Feliz com protagonistes. Quan va reprendre el Marbella el partit s’havia passat d’un 35-25 a un 35-45 i amb un CB Prat llençat. Van estar Andrés Feliz amb 11 punts i Yannick Kraag amb 7 un autèntic mal son per els locals i només va faltar Marc Blanch que des els 6,75 va segellar el 48-58 del tercer període.

El darrer període estaria de nou erràtic per ambdós conjunts i els guarismes van tornar a ser curts, un 10-12 en el quart de la veritat va finiquitar un 58-70 que dona moltes esperances als guerrers potablava. Marc Sesé amb 7 punts millor atacant potablava.

CB Marbella 58. Fuentes (8), Cameron (4), Knudsen (13), Godspower, Muñoz, Wright (2), Tamba (5), Majstorovic (12), Ibañez (2), Karahodzic (12).

CB Prat 70. Kraag (9), Martí (3), Salvans (6), Helmanis (3), Sesé (13), Parrado (7), Domènech (6), Feliz (16), Marzo, Blanch (5).

MVP del partit. El de Vilafranca del Penedès va estar ahir el MVP del partit amb 15 crèdits de valoració. Adrià Domènech no va fer molt soroll però va sumar en pràcticament tots els apartats. Va anotar 6 punts 2/2 al llançament de dos i 2/2 al tir lliure, amés d’agafar 8 rebots, va donar 2assistències, va recuperar 1 pilota, va fer 2 taps i rebre 2 faltes.