El CB Prat torna a guanyar al sprint final. Prat-Martorell 86-81.

CB Prat

9 de octubre de 2017

Notícia de la

Publicada a les 20:11

Primer partit de la XVIII Lliga Catalana LEB per el CB Prat, el rival un CB Martorell que la temporada passada va ascendir a la LEB Plata, però un Martorell amb força qualitat i serietat a l’equip.

Els de Arturo Álvarez a diferencia del partit de Castelló va sortir força endollat al parquet i aviat va posar diferencies al lluminós mercès a la bona feina de Blanch i Agada. El desenfadat partit dels locals, amb transaccions electritzants feia que públic s’ho passés be. Els triples de Pérez i Coby van marcar la màxima avantatge 24-16 per un CB Prat que pràcticament només es dedicava a l’atac. el 28-23 així ho testifica. Blanch amb 7 punts era el millor anotador.

Al segon acte, el CB Prat va continuar exhibint-se en atac amb jugades de mèrit i amb les que sobretot els més petits gaudeixen, Johnson, Agada i Coby els aixecaven dels seients, un cop si i altre també, però la defensa continuava sense manifestar-se. Els del Delta arribaven al descans amb un 47-40 i encara que el joc d’equip encara es lluny de manifestar-se, tampoc seria ètic dir que no hem donat algun pas endavant. No se poden fer moltes de les accions que es van veure al JB la primera part sinó comencés a haver una bona connexió general.

El tercer quart i amb el contrast dels partits anteriors, els del Baix van sortir més foscos i poc a poc Martorell assaltaria la cistella potablava. La defensa sobretot sobre el tirador rival, era pràcticament inexistent, Guirao feia estralls i el conjunt de Álvarez es ressentia, de fet al minut 7 el Prat guanyava per 58-53 i un parcial de 0-12 va disparar les alarmes del conjunt pratenc (58-65).

El darrer parcial el Martorell encara va eixamplar les diferencies per sobre de la desena (62-74), però en aquest punt Arturo va parar el partit i a la represa l’equip es va transformar. Agada va recuperar fins a 3 pilotes i va esperonar al públic que es presumia el pitjor. El CB Prat remava contra corrent, però amb un gran esforç, anava recuperant terreny, Pérez donava per fi, mostres de la seva qualitat i amb 7 punts pràcticament seguits ens col·locava a -3 (75-78). Per mostrar la idea de la importància de tots els components de l’equip, cal dir que precisament dos homes que no havien lluït al llarg del partit van estar determinats en el final del mateix, Campbell anotava un triple vital per empatar a 81 i Gerbert tot seguit un altre que pràcticament el sentenciava (84-81), una cistella posterior de Agada deixava el resultat final en 86-81.

CB Prat 86. Martí (4), Coby (15), Pérez (12), Portugués, Sesé (2), Camarasa, Cabrera, Johnson (8), Agada (17), Blanch (13), Campbell (15).
CB Martorell 81. Guirao (21), Mazaira (9), Homs (18), Bernadi (8), Mayot (11), Jofresa (7), Real (7), Fusalba.

MVP del partit. Espectacular actuació la del pivot haitià Jeff Coby que el va portar al MVP del partit. Coby va jugar 35 minuts i va arribar als 31 de valoració. Jeff va aconseguir les dobles figures amb 15 punts i 16 rebots.