CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El CB Prat que no veu la llum cau amb contundència (55-98) al JB front un gran Palencia

Publicada a les 20:51

El CB Prat segueix a les fosques sobretot amb l’aspecte defensiu i se veu superat amb contundència per un Chocolates Trapa Palencia que torna a la senda de la victòria després d’un quart inicial (8-21) que li dona el coixí de la tranquil·litat per la resta del matx.

El CB Prat va disparar primer amb un 8-2 quan tant sols s’havien disputat 3′ 31″, però en aquest moments se van desconnectar tots el ressorts potablava i els del Delta ja no van anotar ni un sol punt més en els 6′ 29″ que restaven del parcial. 19 punts consecutius dels castellans van fer que el marcador es tanqués amb un aclaparador 8-21. Joel Parra amb 4 punts millor atacant.

No va acabar aquí el calvari potablava i Palencia va ampliar el demolidor parcial a l’inici del segon quart fins el 0-23 (8-25). La voluntat de un ferit Marc Blanch (8 punts) va fer reaccionar tímidament un CB Prat tocat i va aconseguir que les diferencies no se disparessin. Al descans marxaríem encara amb alguna esperança de entrar al partit (28-40).

Després de passar pels vestidors Gerbert Martí anotaria la darrera cistella que va fer pensar als seguidors potablava que encara estàvem vius (30-40), però res mes lluny de la realitat, la inferioritat en el rebot, la fluixa defensa i la falta de punteria al llançament triple (1/22) va estar determinant perquè de nou Palencia posés terra de pel mig i acabés de sentenciar el partit amb un 41-65, tot i que encara restaven 10 minuts de joc.

Molt llarg se li va fer l’anomenat quart de la veritat al conjunt de Dani Miret, doncs els del Baix ja demanaven l’hora només començar, mentre que Palencia anava sumant amb la tranquil·litat que la diferencia obtinguda els hi donava. El resultat finalment va ser molt significatiu (55-98) i moltes coses haurà de rectificar i corregir el staff tècnic si vol que aquest vaixell continuï navegant i més encara perquè arribi a bon port.

CB Prat 55. Martí (4), Ortega (8), Bassas (4), Busquets (4), Gluditis, Rubin de Celis, Cuevas (5), Parra (7), Dama (6), Sena (7), Blanch (10).

Chocolates Trapa Palencia 98. Grimau (5), Moussa (13), Sanz, Zubizarreta (6), Otegui (12), Gustys (14), Omeragic, Cvetinovic (9), Hermanson (17), Vasturia (16), Toledo (6).

MVP de l’equip. Poca valoració per el potablava on Marc Blanch va estar el jugador més valorat de l’equip amb 12 crèdits. Blanch va anotar 10 punts amb una sèrie de 2/5 al llançament de dos, 0/4 al triple i 6/6 al tir lliure, amés d’agafar 3 rebots, donar 4 assistències, recuperar 1 pilota i rebre 7 faltes.