CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El CB Prat perd al JB per 60-85 davant la seva bèstia negra de el curs, un Barça superior s’emporta el derbi i el liderat.

CB Prat - FC Barcelona - 2020 - Joan Busquets
Notícia publicada el 6 de diciembre de 2020

CB Prat

6 de diciembre de 2020

Notícia de la

Publicada a les 09:57

No li va anar be la jornada de descans al CB Prat que es va veure sorprès per un gran Barça que ja al primer quart va imposar la seva llei. Un empat a 4 als primers compassos del partit va donar pas a la primera clara diferencia visitant que amb un parcial de 0-12 es va marxar fins el 4-16 sobre el minut 6. Les errades al llançament local proliferaven i els de Mateo Rubio finalitzaven el primer acte amb un devastador 7-24. Marc Blanch amb 4 punts millor anotador

Un parcial de 7-0 per els de Dani Miret al començament del segon acte va semblar que redreçàvem la situació (14-24). Però tot seguit un altre 0-7 del Barça deixava les coses a lloc 14-31. Un Barça més físic en defensa i més entonat en atacat continuava planejant amb solvència per el JB i fins i tot eixamplava la diferencia ni que fos mínimament al descans, deixant un clarificador 24-42. Vinicius Lúcio amb 6 punts millor anotador.

El Barça seguia a un ritme infernal, amb una defensa més que compacte i amb un gran encert atacant que eixamplava les diferencies per sobra de la vintena 29-53. Va ser en aquest punt que Marc Sesé es va penjar l’equip a l’esquena i per això va utilitzar la seva ama favorita, el triple, fins a 3 de consecutius i una penetració va reduir ell solet les diferencies dels -24 als -14 (42-56). Rubio pararia el partit per evitar possibles sorpreses i va aturar la embranzida potablava. Finalment marxaríem al darrer minidescans de nou amb un 47-63 i el que es pitjor amb les fatídiques lesions dels dos bases del Baix, Carles Marzo al començament del parcial i Joan Creus al final del mateix.

De nou es tancarien les llums a l’equip de Dani Miret en el darrer parcial i amb un nou parcial de 13-22 van patir la primera derrota del campionat per un clar 60-85 que ens baixa del primer calaix del podi cedint-li a l’equip blaugrana. Zsombor Maronka amb 5 punts millora anotador.

CB Prat 60. Kraag, Martí, Salvans (1), Maronka (10), Helmanis (6), Sesé (15), Creus (3), Domènech (4), Cabrera, Vinicius (8), Marzo (2), Blanch (11).

Barça 85. Badio (13), Goulmy (8), Marcos (2), Font (2), Beraza (15), Tendero, Martinez (13), Saintel (8), Cuevas (9), Sorolla (10), Bonilla, Carreño (5).

MVP de l’equip. De nou i per segona jornada consecutiva Marc Sesé va estar el MVP de l’equip, en aquesta ocasió amb 11 crèdits de valoració mercès als seus 15 punts anotats amb una sèrie de 3/7 al llançament de dos i 3/5 al triple, amés d’agafar 2 rebots, donar 2 assistències i recuperar 1 pilota.