CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El CB Prat es bolca amb la causa ucraïnesa. Pareu la guerra!.

El CB Prat es bolca amb la causa ucraïnesa. Pareu la guerra!.

Notícia publicada el 13 de marzo de 2022

CB Prat

13 de marzo de 2022

Notícia de la

Publicada a les 12:18

El CB Prat es bolca amb la causa ucraïnesa i recull aliments, medicaments i altres productes bàsics i vitals. Donar especialment les gràcies a la Beth Vila, esposa de l’entrenador de l’equip JM Berrocal, per la seva implicació i inestimable col·laboració i ajut sobretot, per què l’entrega del recapte arribés a destí. I per descomptat a tots i cadascun de vosaltres que us heu apropat amb les mans plenes i que sou els autèntics protagonistes de l’acció solidària.

També volem fer un esment especial per l’AFA de l’Escola Sant Jaume que s’ha bolcat amb la causa aportant un món de productes i a l’empresa de reformes integrals i rehabilitació OMSA 2000 Sl, facilitant-nos el transport al centre de recollida.

Per acabar, voldríem comunicar-vos que ahir es va decidir que el total de la recaptació del partit d’ahir contra el Movistar Estudiantes serà donat al Fons Català de Cooperació per ajudar al poble Ucraïnès. Seran un total de 1000€ producte d’un puntual augment del preu de l’entrada a 10€ per l’ocasió.

Tot amb la clara intenció d’ajudar als damnificats per les operacions militars produïdes a Ucraïna i amb el desig de què S’ATURI LA GUERRA!

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades