El CB Prat cau al debut en el JB front un treballador Lleida per 65-82.

CB Prat

10 de octubre de 2018

Notícia de la

Publicada a les 16:10

Segon partit i de nou el CB Prat veu com en les acaballes l’equip perd força. Si a Castelló els de Miret van lluitar fins els darrers compassos i en un minut van perdre la concentració, ahir al JB, de nou van començar molt forts i va estar el darrer parcial que per segona vegada l’equip va desaparèixer. I això que Dani Miret va comptar ahir amb tots els seus efectius, clar que com manifestava en acabar el matx, a l’equip li manca rodatge doncs no han entrenat junts i evidentment axó es nota a l’hora de plasmar el treball de la setmana al partit. En qualsevol cas el míster demana paciència i està segur que els resultats positius arribaran aviat.

El CB Prat sortiria endollat i després del 0-4 inicial, amb una sensacional feina de Pep Ortega que va anotar 7 punts amb triple inclòs va endossar un 16-0 per posar als potablava en franquícia 16-4. Reaccionarien tímidament els de la Terra Ferma, però l’imatge local era de un clar domini sobre el rival. Dues bones accions de Bieshaar i una darrera de Blanch segellarien un 22-14 que donava ales als interessos pratencs.

Lleida però, no marxaria mai del partit i amb un treball sacrificat en defensa i sobretot amb un Djuran massa lliure des els 6,75 (3/4) no tant sols va anivellar el matx sinó que el va capgirar amb solvència arribant al descans amb un 30-40 que castigava enormement als del Delta. Uns potablava que ara els hi costava un mon anotar, tant sols 8 punts i en el que al caseller de jugadors com Gluditis, Blanch, Parra, Sena o Martí tant sols lluïa el dígit n 2 en arribar al descans. Pep Busquets amb 3 punts el millor atacant.

Amb la posta en escena de nou d’un bon Pep Ortega anotant i capturant rebots, el CB Prat va tornar a reactivar-se al tercer període, i més quan Gluditis i Busquets finalment es van fer notar sobre el parquet sobretot el letó, amb poca presència fins el moment. El partit es va tornar a anivellar (52-54) i de nou ens esperava un final incert. Pep Ortega i Kristaps Gluditis amb 7 punts i Pep Busquets amb 5 eren els millors anotadors potablava.

Al darrer parcial, i tal i com passés al minut final de Castelló, el CB Prat es va tornar a desmanegar i avui, un experimentat Lleida ho va aprofitar. Tornaven a enfosquir-se les idees en atac i Djuran tornava a castigar des els 6,75. Finalment Lleida acabaria amb un marcador (65-82) massa exagerat per el que havia estat el joc desenvolupat per uns i altres. Per els pratencs, tant sols Gerbert Martí amb 5 punts i poca ajuda més dels seus companys en matèria anotadora.

CB Prat 65. Martí (7), Ortega (14), Bassas (1), Busquets (10), Gluditis (12), Signes, Rubin de Celis (3), Bieshaar (7), Parra (4), Sena (2), Blanch (3), Zagars (2).

Força Lleida 82. Kyei (2), Turner III (10), Stutz (11), Djuran (17), Chapela (5), Sierra (6), Feliu (9), Mbaye (8), Fall (2), Bria, Quintela (12).

MVP del partit. El ala-pivot de Vic Pep Ortega va estar el jugador mes valorat del partit amb 26 crèdits. Ortega va anotar 14 punts amb una sèrie de 3/5 al llançament de 2, 2/2 al triple i 2/2 al tir lliure, amés d’agafar 8 rebots, donar 3 assistències, fer 1 tap i rebre 2 faltes.