CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El CB Prat amb un tercer quart demolidor tampoc falla a Pisuerga (59-65). Axó li permet de moment dormir com a líder.

Notícia publicada el 18 de noviembre de 2017

CB Prat

18 de noviembre de 2017

Notícia de la

Publicada a les 12:42

La 8ena també la tenim al sac. El partit dels dos equips revelacions del campionat no pintava fàcil, però cal dir que per cap dels dos equips i així es va plasmar a la pista. Els de Arturo Álvarez però van estar més centrats precisament quan el guió així ho requeria i finalment la victòria (59-65) va tornar cap el JB.

Las «ardillas» van sortir al Poliesportiu Pisuerga molt centrats i per contra un CB Prat mani lligat no trobava el lloc a pista. El 10-2 inicial feia que el públic entregat amb el seu equip, encara pressionés més. Estarien precisament Coby i Campbell entrant des la banqueta qui van re adreçar el partit i finalment Pérez amb tres llançaments des els 4,80 deixaven el 20-17 per marxar al mini descans. Campbell amb 6 punts, millor atacant.

Al segon parcial i després que Martynas estrenyés més el lluminós (20-19), els de Paco Garcia mercès al llançament exterior se van tornar a distanciar (28-21). El duel interior romanès entre Uta i Cate treia fum i el potablava intentava demostrar qui manava a la pintura. El partit continuava però dominat per els locals sobretot després de dos triples consecutius de Chatman i Astilleros que posaven al Carramimbre en un +10 (36-26). Finalment marxaríem als vestidors amb un 38-30 desprès de dos nous tirs lliures de Pérez a les acaballes del parcial. Cate amb 4 punts millor atacant.

Els de Arturo Álvarez estaven espessos en atac i el públic local se preguntava a la grada per l’equip revelació, alguna tímida pinzella s’havia vist i potser el duel romanès estava sent l’únic atractiu fins el moment. Els minuts inicials de la represa va estar una continuació del joc (44-32) de la primera part, però en aquest punt un CB Prat demolidor va aparèixer a Pisuerga. Cate es va fer amo i senyor de la pintura taponant fins a en tres ocasions i causant la indecisió en els tiradors de Carramimbre, si amés Johnson i Martí li ajudaven amb un altre tap cadascun  i Agada sense masses estridències robava i anotava, per acabar les notes positives amb l’actuació d’un Súper Kitus Blanch que cada dia demostra la seva exquisida qualitat acompanyada d’un encert impressionant, els de Arturo igualaven primer a 46 amb un triple de Marlon a 4′ i amb Carramimbre contra les cordes, aprofitava per prendre una avantatge que feia molt de mal a base de triples de Portugués, Blanch i Pérez arribant al final del parcial amb 46-58. Marc Blanch amb 10 punts malson pels locals.

Al darrer quart Valladolid ho va intentar i malgrat va reduir les diferencies, els de Arturo Álvarez que es una de les millors defenses del campionat, va administrar la seva renda i només quant als darrers compassos van fer dubtar als potablava amb el 59-62, de nou Josep Pérez va assumir la responsabilitat i va calmar els ànims per segellar la victòria definitiva.

Així doncs nova victòria aconseguida i ja es la vuitena i fins que es jugui avui el Breogan vs Manresa el CB Prat estarà en el més alt de las taula. Moltes felicitats equip.

Carramimbre CBC Valladolid 59. Wade Chatman (16), Gantt (2), Alvarado (2), Reyes (8), Uta, Astilleros (5), Graham Bell (9), De La Fuente (7), Kok (5), Hopfgartner (5).

CB Prat 65. Martí, Coby (6), Johnson (3), Andriuskevicius (4), Pérez (12), Agada (8), Cate (8), Portugués (3), Blanch (13), Campbell (8).

MVP del partit. El jove pivot romanès Emanuel Cate va estar el jugador més valorat del partit amb 19 crèdits. Emi va estar imperial en l’ampolla i va ser un autèntic mur per els val·lisoletans sobretot a la segona meitat. Un MVP que se va sustentar en els 8 punts anotats en 30′ de joc amb una sèrie de 3/6 al llançament de dos i 2/2 al tir lliure amés d’agafar 6 rebots, fer 5 taps i rebre 4 faltes.