Balsàmica victòria del CB Prat en la pròrroga front Palma per 85-83

CB Prat

3 de marzo de 2019

Notícia de la

Publicada a les 20:22

Els de Dani Miret que havien recuperat a Pep Ortega absent a Sevilla, però que encara no podien comptar amb Arturs Zagars acabant la seva recuperació, es van imposar després de dos finals d’infart el segon en la pròrroga un Palma que fa dos jornades havia destrossat materialment al tot poderós Betis per 85-83.

Un CB Prat que va començar com darrerament ens te acostumats, molt concentrat i amb un Marc Blanch molt endollat. El 7-0 inicial va esperonar un CB Prat que es jugava el poder seguir viu en la competició i així ho va entendre l’equip i el públic assistent que malgrat la rua va acostar-se al pavelló per recolzar l’equip. Palma reaccionaria i s’acostaria al lluminós (14-12) però de nou un inspirat Marc Blanch en atac i l’enorme desgast defensiu de tot l’equip segellaria un favorable final del parcial per 22-16. Marc Blanch amb 10 punts, estilet potablava.

L’inici del segon període amb un Barber endollat va fer que s’anivellés el marcador, les taules es van presentar a 23, a 25, a 27 i 29 després entrarien en escena Pep OrtegaPep Busquets i Joel Parra i acabaria la feina amb una espectacular esmaixada marca de la casa Jonathan Jeanne que va aixecar al públic dels seients per segellar el marcador abans de marxar als vestidors amb un 41-36. Pep Busquets, Joel Parra i Jonathan Jeanne amb 5 punts i Pep Ortega amb 4 van estar els anotadors d’aquest segon període.

Estava tenint un valor primordial la defensa de tot l’equip del Baix que de moment mani lligava uns Bivia, Hernandez, Guerra etc. i la superioritat (19/10) en el rebot que feien que els de Dani Miret mantingués la iniciativa. Tornaria a sobrevolar el JB Marc Blanch disfressat de Superman, que castigava la cistella rival sense descans. L’acompanyaria en aquesta faceta un altre inspirat Joel Parra sobretot carregant el rebot ofensiu i per engrescar encara més als seguidors, una cistella estratosfèrica de punta a punta de la pista de Pol Bassas, que acabaria d’esperonar encara més al públic per rematar el tercer període amb un 63-58. Marc Blanch amb 10 punts millor atacant.

De nou la actitud dels potablava va estar exemplar, però Palma va prémer l’accelerador i després de molt minuts es van igualar el marcador i fins i tot Palma va prendre la iniciativa, 67-69 i 71-73 a 31” pel final. Joel Parra anotaria per taulell a 7” i la defensa pratenca va anular el darrer atac final illenc per enviar el partit a la pròrroga. Parra amb 4 punts millor atacant

La pròrroga com tots els afegits son sempre d’infart. Va disparar primer el CB Prat i es va posar per davant en els primer compassos amb un Joel Parra dominador, però va respondre Palma amb la mateixa moneda i a 1’41” va posar el 79-83, quant semblava que la cosa pintava més malament, van aparèixer uns providencials Pep Ortega, amb 3 punts des el tir lliure i un triple de Marc Blanch que van sentenciar el partit amb el 85-83 final, que continua deixant vius un CB Prat que com ha dit el seu mister, ho continuarà lluitant fins el darrer segon de la competició. Marc Blanc amb 5 punts millor anotador.

CB Prat 85. Martí (3), Ortega (9), Bassas (3), Busquets (5), Rubin de Celis (4), Cuevas, Parra (20), Sena (6), Jeanne (9), Blanch (26).

Iberojet Palma 83. Bivià (10), Motos (5), Gluditis (11), Gilbert (3), Barac (4), Hernandez (2), Barber (21), Uclés (8), Guerra (8).

MVP del partit. L’escorta Marc Blanch va tornar a lluir amb una actuació sensacional aconseguint 31 crèdits de valoració. Als 35’ que va estar a pista en va anotar 26 punts amb una sèrie de 4/6 al llançament de dos, 4/9 al triple i 6/7 al tir lliure, amés d’agafar 5 rebots, donar 4 assistències, recuperar 2 pilotes i rebre 5 faltes.