CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Arcos porta al Prat al límit. Blanch ens regala el bonus de la pròrroga i Saintel des el sostre del JB la victòria (95-93).

Publicada a les 12:28

Amb Molins de nou a la infermeria i Vinicius a Brasil el CB Prat rebia un reforçat Arcos Albacete que lluita per esta a la part alta de la taula. El partit va estar força igualat al llarg dels 45’ que va durar i cap equip va estar capaç de trencar-lo. Si be es cert que el CB Prat va tornar ha perdre descaradament el rebot, també cal dir que la seva pressió defensiva va provocar ni més ni menys que 28 pèrdues als manxecs.

Sortirien els potablava amb bon ritme de partit i amb un 5-0 inicial va semblar que tindríem una tarda tranquil·la. Error d’apreciació, un 0-9 visitant va posar Arcos amb un 5-9 que avisava de les seves intencions. Els manxecs amb un gran Polanco prenia la màxima diferencia (7-15) i gràcies a Arnau Parrado a la pintura (6 punts) i a Gerbert Martí amb 2 triples (6 punts) que la diferencia es va reduir i més quan Junior Saintel reapareixia de nou al JB, ara si per quedar-se fins final de temporada i ens regalava la seva primera acció espectacular de la “reentré”, recuperava la pilota en defensa i encarava la cistella rival enfonsant-la amb força per tancar el quart amb un 21-24.

Estaria el segon parcial una autèntica bogeria atacant per ambdós equips encara que els de Dani Miret s’endurien la xocolata del pastís amb Osayande, Parrado, Blanch i sobretot un despentinat Junior Saintel que va revolucionar el partit, Saintel les endollava sense error tant des la pintura com des els 6,75. El CB Prat retallaria les diferencies i fins i tot marxaria als vestidors amb un 51-47 que avui semblava una diferencia força substancial. Junior Saintel amb 10 punts killer potablava.

Reaccionaria Albacete a la represa i igualaria a 53 als primers compassos del quart. Igualtat que se va mantenir ja fins el final del mateix amb cistelles treballades per ambdós equips. Marc Blanc amb vigilància especial manxega es convertia amb 5 punts amb el millor atacant dels del Baix que tancaven el parcial amb un 65-65.

El quart de la veritat va començar amb forces nervis i errors per ambdós conjunts i va estar Arcos Albacete qui se va asserenar abans i tot i que no van estar capaços de trencar el partit, portava una mínima iniciativa. Dani Miret havia de parar el partit amb 78-83 a 2’ pel final. Però pèrdues d’ocasions per ambdós equips va fer emmudir el JB. Arnau Parrado anotava per fi a 44” (80-83). Tot seguit tornaria Parrado al 4,60m anotant els dos llançaments però també ho faria Polanco i amb 82-85 Miret tornava a parar el partit a 32”. I qui havia de ser?, l’etern Marc Blanch se va treure un triple del barret de copa i ens va regalar una pròrroga (85-85), que pocs esperaven. Arnau Parrado amb 8 punts millor atacant.

La pròrroga sempre es una loteria, però igual que durant els 40’ les sensacions eren més aviat favorables a Albacete, cal dir que exceptuant les accions inicials, els del Delta donaven la impressió de més consistència tot i que la igualtat era la tònica habitual. Tant es així que a 1,8” per l’acabament Agbeko igualava des els 4,60 i Miret tornava a parar per enèsima vegada el partit. El de Badalona dissenyava una jugada que finalment se plasmaria perfectament sobre el parquet. Amb els llançadors en pista va provocar la atenció especial sobre ells i Carles Marzo gris el dia d’avui, va resoldre amb una saviesa descomunal la passada, aquesta no era altre que llençar-la amb una extrema perfecció sobre la cistella rival on el salt descomunal del rei de les altures Junior Saintel la deixés amb suavitat dins la cistella fent embogir el públic i arrodonint (95-93)  una més que difícil victòria. Arnau Parrado amb 4 punts millor anotador

CB Prat 95. Martí (6), Osayande (8), Signes (3), Sesé (3), Saintel (19), Parrado (27), Valle (5), Marzo (2), Blanch (17), Cizmic (5).

Arcos Albacete Basket 93. Agbeko (12), Aguilar (7), Ryan (22), Titic (1), Rodríguez (7), Polanco (23), Ortiz, Ndiaye (14), Bouzan (3), Taylor (4).

MVP del partit. Gran campanya i de nou gran partit avui d’Arnau Parrado que va aconseguir el MVP del partit amb 29 crèdits de valoració en 36’ de joc. Parrado va anotar 27 punts amb una sèrie de 7/12 al llançament de dos, 2/6 al triple i 7/9 al tir lliure amés d’agafar 5 rebots, donar 2 assistències, recuperar 3 pilotes, fer 1 tap i rebre 7 faltes.