CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El Base Raimon Carrasco és la quarta incorporació al CB Prat 23/24

El Base Raimon Carrasco és la quarta incorporació al CB Prat 23/24

Web
Notícia publicada el 3 de agosto de 2023
Web

CB Prat

3 de agosto de 2023

Notícia de la

Publicada a les 16:51

El CB Prat continua reforçant la seva plantilla de cara a la temporada 23/24 amb la incorporació de Raimon Carrasco. Nascut a Barcelona el 4 de setembre de 1999 (23 anys). Carrasco s’ha format a les categories inferiors del FC Barcelona, on va començar a mostrar el seu talent. Amb una alçada de 187 cm, ha demostrat que té molt de bàsquet a les diferents etapes de la seva carrera.

Entre 2017 i 2020, Raimon va competir a la lliga EBA, defensant els colors de clubs com el Girona, Sant Josep de Badalona i l’Andorra. La seva evolució va continuar i, a la temporada 2020/21, va fer el salt a la LEB Plata amb el CB Benicarló. Les temporades 21/22 i 22/23 va formar part del CB Cornellà, on va continuar demostrant la seva qualitat.

A més, Carrasco ha tingut l’honor de representar Espanya a escala internacional en les categories U16, U17 i U18. Malgrat la seva joventut, es pot dir que és un jugador madur, gràcies a la seva extensa trajectòria. Aquesta experiència li ha permès desenvolupar una gran capacitat per adaptar-se a diferents situacions dins la pista.

Amb la incorporació de Carrasco, el CB Prat ja compta amb quatre peces clau per a la temporada vinent. Estem convençuts que, amb la seva arribada, els seguidors potablava gaudiran de grans moments de bàsquet.

Benvingut Raimon a la família del CB Prat!

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades