CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

El Base Raimon Carrasco és la quarta incorporació al CB Prat 23/24

El Base Raimon Carrasco és la quarta incorporació al CB Prat 23/24

Web
Notícia publicada el 3 de agosto de 2023
Web

CB Prat

3 de agosto de 2023

Notícia de la

Publicada a les 16:51

El CB Prat continua reforçant la seva plantilla de cara a la temporada 23/24 amb la incorporació de Raimon Carrasco. Nascut a Barcelona el 4 de setembre de 1999 (23 anys). Carrasco s’ha format a les categories inferiors del FC Barcelona, on va començar a mostrar el seu talent. Amb una alçada de 187 cm, ha demostrat que té molt de bàsquet a les diferents etapes de la seva carrera.

Entre 2017 i 2020, Raimon va competir a la lliga EBA, defensant els colors de clubs com el Girona, Sant Josep de Badalona i l’Andorra. La seva evolució va continuar i, a la temporada 2020/21, va fer el salt a la LEB Plata amb el CB Benicarló. Les temporades 21/22 i 22/23 va formar part del CB Cornellà, on va continuar demostrant la seva qualitat.

A més, Carrasco ha tingut l’honor de representar Espanya a escala internacional en les categories U16, U17 i U18. Malgrat la seva joventut, es pot dir que és un jugador madur, gràcies a la seva extensa trajectòria. Aquesta experiència li ha permès desenvolupar una gran capacitat per adaptar-se a diferents situacions dins la pista.

Amb la incorporació de Carrasco, el CB Prat ja compta amb quatre peces clau per a la temporada vinent. Estem convençuts que, amb la seva arribada, els seguidors potablava gaudiran de grans moments de bàsquet.

Benvingut Raimon a la família del CB Prat!

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades