CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

El Prat lluita fins l’extenuació però torna ha caure en el darrer sospir del partit, BarçaB 71-68 CB Prat.

Publicada a les 23:25

Tornaven a patir el CB Prat les importants baixes de Vinicius Lucio que a aquest pas ja dubtem que arribi a vestir-se de blanc, la de Marc Blanch que no ha arribat a temps la seva recuperació i la de la darrera jornada personalitzada en Joan Creus amb esquinç de turmell, mentre que Mateo Rubio disposava de tots els seus efectius. El partit però va estar força igualat i finalment es va tornar a decidir als compassos finals on de nou va sortir creu i el Barça es va endur el partit per 71-68 jugant millor els moments calents del parti i pràcticament deixa sentenciada la primera posició del grup est.

Els del Baix Llobregat van anotar la primera cistella del partit però tot seguit un 7-0 local va capgirar el marcador (7-2). Dos triples de Zsombor Maronka i Andrés Feliz van tornar a igualar el joc (11-10) i des aquí al final del parcial es va mantenir la igualtat sobretot gràcies a unes bones accions seguides d’Arnau Parrado. Finalment el 18-17 ens enviava al primer minidescans i amb Andrés Feliz amb 7 punts com millor atacant.

Els locals s’estirarien al segon quart i uns potablava força erràtics al llançament exterior van propiciar que els locals agafessin oxigen i fins i tot sobrepassessin la fatídica barrera de la desena. Un de nou inspirat Andrés Feliz amb 6 punts consecutius als darrers compassos va deixar el lluminós amb un 37-28 per marxar als vestidors.

A la represa Zsombor Maronka començava anotant des els 6,75 i uns bons minuts d’Adrià Domènech ens tornaven a acostar al Barça 41-39. Els més de 4′ restants van estar de nou erràtics per els del Delta que van tornar a encaixar un parcial de 8-2 per tornar a eixamplar les distàncies. El 49-41 no es que fos una distància insalvable però s’hauria de treballar dur per superar-la al darrer acte. Adrià Domènech amb 6 punts màxim anotador.

El quart de las veritat començaria amb un monòleg atacant del dominicà Andrés Feliz, ell solet va anotar fins a 12 punts consecutius apropant als poblava al marcador, seria per fi un triple de Marc Sesé qui finalment aconseguia la igualada a 56 a 3′ 49″ per l’acabament. S’estiraria el Barça una mica 65-59 i els de Dani Miret en un intent desesperat a punt van estar de aconseguir-ho però finalment la victòria es va quedar a casa per 71-68. Andrés Feliz amb la estratosfèrica xifra de 19 punts en el quart, va estar indiscutiblement el màxim anotador.

BarçaB 71. Badio (4), Goulmy (7), Marcos (12), Beraza (11), Tendero (3), Martínez (11), Badji, Saintel (4), Cuevas (8), Sorolla (10), Caicedo (1).

CB Prat 68. Kraag (2), Martí (6), Salvans, Maronka (6), Helmanis, Sesé (6), Parrado (8), Domènech (6), Feliz (32), Marzo (2).

MVP del partit. El dominicà Andrés Feliz va estar el MVP del partit amb 23 crèdits. Andrés va jugar 33′ i va anotar 32 punts amb una sèrie de 10/21 al llançament de dos, 2/8 al triple i 6/6 al tir lliure amés d’agafar 5 rebots, donar 2 assistències, recuperar 3 pilotes i rebre 4 faltes.