CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

Cizmic i Blanch destrossen un Hospi que ho va posar difícil fins el quart de la veritat. Prat 89-79 L’Hospitalet.

Publicada a les 09:56

El partit va tenir dues cares ben distintes, una a la primera meitat on la defensa va donar masses facilitats i una altre a la segona on la defensa va estar molt intensa i un solvent atac capitanejat per Leo Cizmic, Marc Blanch i Arnau Parrado que va superar la gran muralla defensiva de L’Hospitalet.

Van sortir tots dos equips en tromba aprofitant les fluixes defenses rivals i el partit es va convertir en un autèntic canvi de cistelles per ambdós equips. Va estar inicialment un Leo Cizmic molt encertat qui per fi anotava amb facilitat (10 punts), per passar tot seguit el relleu a Marc Blanch (7 punts) i aquest al darrer component d’un trio avui demolidor sobre el parquet Arnau Parrado que també aconseguia 7 punts. Entre tots tres van anotar la quasi totalitat dels punts de l’equip que va marxar al minidescans amb un 27-24.

Amb la segona línia sobre el parquet el CB Prat va trontollar sobretot en atac i L’Hospitalet ho va aprofitar per poc a poc prendre la iniciativa al lluminós. El triple final sobre la botzina abans del descans els va col·locar amb la màxima avantatge visitat (37-42). Per els potablava tan sols Marc Blanch repetia cistella amb 4 punts.

Allargaria l’avantatge l’Hospitalet a la represa dels vestidors amb dues cistelles consecutives (37-46). A partir d’aquest moment el CB Prat va haver de posar-se el mono de treball i picar pedra de debò. Molt lentament va anar retallant distàncies, un parell de bones accions de Carles Marzo i la inestimable col·laboració de l’incombustible Marc Blanch ens van acabar de acostar de nou (56-57) a 3’10”. Finalment un triple marca de la casa de Marc Sesé va tornar a posar als del Delta per damunt al marcador que finalment tancaria el parcial amb un ajustat 61-60. Marc Blanch amb 7 punts millor atacant.

I va arribar el quart de veritat. Començaria de nou amb l’intercanvi de cistelles que avui era la tònica habitual (65-65) fins que Leo Cizmic la enfonsava aixecant al públic del seients, però es que Arnau Parrado també ho feia en la següent acció i el públic embogia. Hoya aturava el partit demanant temps perquè considerava que el 71-65 a falta de 6’ podia ser perillós. No va estar el revulsiu desitjat per els visitants i el Prat va marxar fins la màxima avantatge 87-74, amb un SuperLeo Cizmic desenfrenat que va quallar el millor partit des que es potablava. Finalment el CB Prat guanyaria per 89-79 que amés fa que recuperi l’avarage amb el seu rival i augmenti la ratxa a 6 partits consecutius sense perdre. Leo Cizmic amb 9 punts killer pratenc.

Extraordinari i vibrant partit de nou al JB amb resultat positiu per els de Dani Miret que de nou van fer gaudir als seguidors incondicionals i ja son 6 victòries consecutives i que farà si mes no que avui l’equip potable dormi líder.

CB Prat 89. Martí (1), Osayande (4), Signes, Sesé (4), Parrado (17), Valle (4), Molins, Vinicius (4), Marzo (6), Blanch (24), Cizmic (25).

Torrons Vicens L’Hospitalet 79. Lozoya (14), Creus (11), Garcia, Guia (2), San Epifanio (7), Homs (10), Balastegui (3), Diop (19), Baques (9), Gordon (4).

MVP del partit. El croat Leo Cizmic treu per fi el cap en aquest apartat amb un números mes que interessants. Cizmic ha aconseguit aquest guardó amb 26 crèdits de valoració en 31’ de joc. Ha anotat 25 punts amb una gran sèrie de 8/10 al llançament de dos i 3/4 al triple, amés d’agafar 3 rebots, donar 2 assistències, fer 1 tap, fer una esmaixada i rebre 1 falta.