CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

L’Infantil de Josep Gusi i Luismy Rodríguez va disputar ahir a Vic el Torneig Toyota

L’Infantil de Josep Gusi i Luismy Rodríguez va disputar ahir a Vic el Torneig Toyota

5
Notícia publicada el 10 de diciembre de 2017
5

CB Prat

10 de diciembre de 2017

Notícia de la

Publicada a les 10:42

Durant el dia d’ahir, l’Infantil Masculí dirigit pel Josep Gusi i el LuisMy Rodríguez ha disputat el Torneig Toyota organitzat pel CB Vic.

Ben aviat, a les 09h, arribaven a les instal.lacions per acomodar-se i entrar en escalfor per preparar el que venia.

A les 10h començava la competició pels pratencs amb una bona sintonia i els feia aconseguir la primera victòria per 51-26 davant la UE Sant Cugat.

Tocava descansar i agafar forces pel plat fort, a les 12h jugariem contra el Jac Sants, un equip encara imbatut en competició. Inici fred pero reacció valenta i vam aconseguir competir de tu a tu durant molts minuts, llastima de la petita desconnexió final que ens costa el partit per 41-53.

Dinar i gerro d’aigua congelada pels nostres… Després del dinar i amb el temps lliure dels jugadors, un dels nostres feia un traspeu en les escales de la graderia i queia lesionat de gravetat.

Ja a les 16h, i amb el company en tots els caps de l’equip començava el 3r partit davant el CB Artes. El descans pero sobretot la mala noticia ens feia sortir molt desactivats defensivament tot i que poc a poc recuperavem sensacions per un final amb victòria 59-29.

Amb el balanç 2-1, finalitzariem en 2a posició del grup i ens tocaría jugar pel 3r i 4t lloc vs UE Ripoll. Canvi de pavelló amb una temperatura ja bastant baixa, canvi d’equipació i a lluitar! Partit disputadissim d’inici a fi davant un bon rival i que es soluciona en petits detalls desfavorables als nostres interessos… Derrota per només 1 punt.

Finalment, 4rta posició per l’Infantil Masculí quallant un bon torneig que els hi permetrá consolidar el nivell de treball i compromís que acumulen fins ara.

Molts ánims i força a en Ruben Rodríguez per treure endavant aquesta lesió i tornar a les pistes quant abans!

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades