CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Zsombor Maronka i Yannick Kraag també formaran part del Projecte Potablava 2021/22.

Zsombor Maronka i Yannick Kraag també formaran part del Projecte Potablava 2021/22.

combi
Notícia publicada el 26 de julio de 2021
combi

CB Prat

26 de julio de 2021

Notícia de la

Publicada a les 14:49

Continuem perfilant el conjunt que el curs vinent lluitarà per realitzar una bona campanya a la LEB Oro i ja tenim tres peces de qualitat. Cal dir que dins el compromís adquirit en la vinculació amb la Penya de jugadors cedits i vinculats, us podem confirmar que l’hongarès Zsombor Maronka i el neerlandès Yannick Story Kraag seran peces importants del CB Prat de Josep M. Berrocal.

Zsombor Maronka ja va captivar als seguidors pratencs la temporada passada, el «killer», l’any passat va anar madurant fins a la segona volta de la lliga regular i ens va regalar uns bons percentatges de llançament. Yannick Kraag que va ser més dièsel i va arribar als millors números als play offs, regalant-nos un bon nombre de jugades d’atac força atractives, el seu físic i reflexos el van fer un jugador imprevisible pels rivals, tan atacant com defensivament.

Estem convençuts que aquest any a la segona categoria estatal, tornaran a fer un nou salt de qualitat i els seguidors potablava podran gaudir del bàsquet que tenen aquests dos cracks a les mans.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades