CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Un CB Prat que ocuparà llocs de podi al final del campionat regular venç al Melilla per 62-69.

Un CB Prat que ocuparà llocs de podi al final del campionat regular venç al Melilla per 62-69.

Pep
Notícia publicada el 2 de abril de 2018
Pep

CB Prat

2 de abril de 2018

Notícia de la

Publicada a les 16:40

Nova fita aconseguida, els de Arturo Álvarez seran ja definitivament un dels tres equips que composaran el podi d’aquest curs 2017/18. A falta de 4 jornades per acabar la competició els potablava tenen assegurat com a mínim el tercer lloc de la taula, després de vèncer a la pista del Melilla i perdre Oviedo a Manresa.

El partit però no va estar gens fàcil tot i que el CB Prat va tenir una posta en escena més que acceptable. Marc Blanch va començar a marcar el terreny des el xiulet inicial i Àlex Campbell a la fi del mateix per posar la por al cos als de Alejandro Alcoba. El 13-22 semblava donar senyals de que tant sols i havia un equip al Javier Imbroda. Blanch i Campbell amb 6 punts millors anotadors.

A la represa dos nous triples, un de Josep Pérez i un altre de Álex Campbell semblaven donar el cop de gràcia als locals, però res més lluny de la realitat, com no podia ser d’una altre manera, Melilla va reaccionar de la ma de Kapelan i Dani Rodriguez el botxí al JB i poc a poc va anar retallant diferencies passant del 18-30 al 30-30 primer i fins i tot avançar-se per 33-32, per acabar reaccionant de nou els del Delta arribant al descans amb un 33-36. Van estar ara Pérez i Campbell amb tant sols 3 punts els millors atacants.

El tercer període estaria d’una gran igualtat per ambdós conjunts i el marcador registraria un seguit d’avantatges mínimes per uns i altres. Marc Blanch continuava sobri al Javier Imbroda i Emi Cate exhibia i mantenia el gran nivell que el caracteritza des fa ja unes quantes jornades. El marcador es planta però, a la fi del tercer acte, amb un igualat 53-54. Blanch de nou amb 6 punts i Cate amb 5 els màxims anotadors.

Al darrer parcial, el coach Arturo Álvarez exhibeix un cop més el seu punt fort que tantes alegries li han donat aquesta temporada, la defensa pressionant i ofegadora que com a mínim, fa trontollar a l’atac més ferm. Poc a poc el CB Prat pren la iniciativa i torna a comandar el lluminós, encara que amb escasses diferencies. Les preses se van apoderar dels de Alcoba en els moments calents, mentre que els del Delta amb molta més serenor van acabar fins i tot superant l’avarage del JB.  Cate amb 7 punts millor anotador. El 62-69 dona definitivament al CB Prat una avantatge de 4 victòries sobre Oviedo, quart classificat al que ames li guanyem l’avarage amb quatre partits per disputar.

Club Melilla Baloncesto 62. Samb (12), Kapelan (15), Duran (3), Djuran (3), Rodríguez (7), Servera (2), Rubio (3), Lucas, Fall (1), Guerra (16).

CB Prat 69. Martí (4), Ortega (2), Johnson (4), Andriuskevicius (2), Pérez (5), Agada (7), Blanco (2), Cate (14), Portugués (6), Blanch (14), Campbell (9).

MVP del partit. Bon partit avui de Emanuel Cate i Marc Blanch que van compartir MVP amb 22 crèdits cadascun. El de Badalona ho va aconseguir en quasi 30′ de joc amb 14 punts anotats amb una sèrie de 5/10 al llançament de 2 i 4/4 al tir lliure, amés d’agafar 7 rebots, donar 3 assistències, recuperar 2 pilotes i rebre 5 faltes, mentre que el romanès ho faria en 31′ anotant també 14 punts en una sèrie de 6/9 al llançament de dos, 2/5 al tir lliure, amés d’agafar 10 rebots, donar 1 assistència,  fer 1 esmaixada i rebre 5 faltes.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades