CB Prat

-

Canal de comunicació oficial del Club Bàsquet Prat

cropped-cb_prat_logo_principal.png

Un CB Prat de més a menys acaba claudicant a Benicarló per 77-70.

Un CB Prat de més a menys acaba claudicant a Benicarló per 77-70.

web
Notícia publicada el 17 de enero de 2021
web

CB Prat

17 de enero de 2021

Notícia de la

Publicada a les 22:32

Tornava el CB Prat a patir avui l’absència de Vinicius Lúcio a la que en aquesta ocasió era acompanyada de la de l’altre base potablava Joan Creus. Un Benicarló que havia derrotat recentment a l’Hestia Menorca i que molt probablement presentaria una dura batalla. Així va ser i finalment, uns potablava mes dubitatius van decantar el resultat per els locals que van guanyar amb claredat per 77-70 i que ens allunyen una mica més del liderat.

Van tenir una bona posta en escena els de Dani Miret que van respondre al triple inicial locals amb algunes accions de mèrit primer d’Arnau Parrado i després de Marc Sesé des els 6,75 per prendre avantatge 5-9. Tot seguit el joc s’anivellaria i el CB Prat viuria dels triples de Marc Sesé, Marc Blanch i Kriss Helmanis. En qualsevol cas el lluminós marcaria una curta diferencia potablava de 21-22 per marxar al primer minidescans. Marc Sesé i Arnau Parrado tots dos amb 6 punts millors anotadors.

Començaria on fire Marc Blanch el segon període amb 5 punts consecutius triple inclòs i tornaríem a avisar de les intencions. Però Mi Arquitecto CB Benicarló també ens mostrava les seves i aviat sobre tot des els 4,60, amb 6 punts consecutius, capgiraven el marcador 31-29. Benicarló aprofitava la irregularitat dels potablava i mantenia el tipus que era el que a la fi l’interessava. Adrià Domenech gaudia de tres llançaments des el tir lliure per empatar el partit amb el temps exhaurit, però finalment el lluminós es va plantar en un 40-39. Adrià Domènech amb 6 punts atacant.

Al tercer període un Kriss Helmanis infalible al llançament ens tornava a col·locar amb avantatge amb 9 punts pràcticament consecutius 48-53 a 3’22» i quan semblava que el camí cap a la victòria s’havia iniciat es van apagar el llums. Els potablava van desaparèixer i Mi Arquitecto ho va aprofitar, un parcial de 13-0 va capgirar espectacularment l’electrònic i el Prat va haver de remar per no ofegar-se. Finalment marxaríem al darrer minidescans amb un 62-55 i amb Kriss Helmanis com millor exponent en atac.

Un cop més els intents desesperats potablava van semblar tenir recompensa. Un actiu Arnau Parrado sota la cistella i dos triples consecutius de Marc Blanch i Kriss Helmanis (70-67) van tornar a donar esperança als del Baix just al passar de l’equador. Encara quedava temps i tot era possible. El 72-69 a 3’30» per l’acabament seria la darrera activitat positiva potablava, doncs un altre parcial de 7-1 deixaria la victòria local més que segellada.

Ni Arquitecto CB Benicarló 77. Dordevic (11), Marin (8), Carrasco (13), Cavallero (11), McCarty (17), Campos (3), Nicolau (2), Bartolomé (4), Fernandez (1), Clement, Aidoo (7).

CB Prat 70. Allen (2), Kraag (2), Martí, Salvans, Maronka (8), Helmanis (15), Sesé (7), Parrado (13), Domènech (8), Cabrera, Marzo (2), Blanch (13).

MVP de l’equip. El pivot letó Kriss Helmanis va estar de nou el MVP de l’equip amb 13 crèdits de valoració. Helmanis jugar 22′ i va anotar 15 punts, amb una sèrie de 3/6 al llançament de dos i 3/5 al triple amés d’agafar 7 rebots.

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimes notícies publicades

Notícies d'altres temporades